BUCKET LIST LOS ANGELES

Categories Reise

I og med at det er starten av ferien tenkte jeg å lage en bucket list med ting jeg ønsker å gjøre på denne turen. Målet er å gjøre absolutt alt, så får vi se om det går eller ikke. Er vi klare for en utfordring? 😉

Hike til Hollywood-skiltet. Sist tok Isabelle og jeg Uber opp dit, denne gangen ønsker jeg å hike da du ikke får den samme opplevelsen av å kjøre bil. Hadde det ikke vært litt morsomt om jeg hadde filmet en video til Youtube-kanalen til Morten og meg. 

Prøve nye restauranter. Jeg har en dårlig vane med å alltid dra tilbake til de gamle faste restaurantene, noe jeg virkelig må slutte med. Selvfølgelig kan må jeg på mine favoritter, men det er virkelig på tide å teste ut noen nye. Anbefalinger? 

Ikke feste like mye. Ja, det er morsomt å feste i Los Angeles, men jeg orker virkelig ikke å feste like mye som sist. 

Utforske nye steder. Nå er vi så heldig at vi skal bo hos ei som virkelig kjenner Los Angeles, så jeg tror dette blir den første reisen hit der jeg virkelig får sett hva L.A har å tilby. 

Møte Justin Bieber. Med tanke på alle vi møtte sist gang krysser jeg fingrene for at vi møter Justin Bieber denne gangen. 

Ta MASSE fine bilder. Martine, Isabelle og jeg tok fine bilder, men denne turen skal være enda bedre. 

Være flink på å oppdatere Snapchat og Instagram. Jeg lover masse morsomme, innholdsrike og forhåpentligvis spennende oppdateringer. Følg meg på Snapchat; Sofieeec og Instagram: Sofieenilsen

Kjøpe flere parykker. YES YES, wait for it 😉

Besøke hoteller med restaurant og basseng. Denne turen vil jeg slappe av mer, noe som vil si late dager ved bassenget. 

Trene. Som dere vet så må jeg være flink til å trene denne turen, så jeg har satt meg et mål med 2-3 økter i uka. 

Vlogge. Jeg vlogget ikke sist tur, så det er kanskje på tide med en vlogg fra L.A?

Dra på skybars. Downtown L.A har et bar fine restauranter/barer som jeg har veldig lyst til å teste ut. 

Kino. Ingenting er som Amerikansk kino, så gjett om jeg skal ta med jentene på filmkveld. 

Universal studio. Nå har jeg vært på både Disneyland og Six flags, så det er virkelig på tide at jeg får tatt turen innom Universal også.

18 kommentarer

18 thoughts on “BUCKET LIST LOS ANGELES

  1. Prøv The Melting Pot i Malibu for deilig mat, eller In-N-Out burger for supergod junkfood! Kos dere i LA, byen er fantastisk! 😍

  2. Liker bloggen din godt, men desverre så er det utrolig sjeldent jeg gidder å klikke meg inn.
    Du må seriøst minske str på bildene dine, det tar serr år og dag å laste inn bloggen din 🙁 Sjeldent jeg gidder å ta meg bryet, da jeg bare blir irritert over hvor tregt den lastes. Mistenker enorme bildefiler har skylden…

  3. Er i LA selv nå (vi kom på søndag), hvor kjøper du parykkene? Hadde vært kult å kjøpe selv 🙂

  4. Heii! Når jeg bodde i California så reiste vi til universal og da kjøpte vi VIP billettene der. Det er VIRKELIG å anbefale!! Ja, de er litt dyre, men det sparer masse tid når dere får guide gjennom hele dagen, får lov til å gå rundt på filmsettene(og til og med kan være heldig å få sett en film eller serie bli spilt inn) og slipper å stå i kø på alle karusellene og severdighetene. Det er også inkludert frokost og lunsj. Det er såå verdt det og man sparer mye tid og lærer myeee mer når man han en guide som følger dere hele turen. Kos dere videre på turen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *