6 thoughts on “TRENING + USA = MATSHOPPING

  1. Altså jeg forstår at du er i USA, men du er norsk, ikke en amerikaner. Dessuten er du ikke så flink i engelsk, sååå kan du prate norske heller? 🙂 kos dere masse på tur!!

  2. Anonym: Det har aldri vært slik at hun ikke fikk lov til å være med til Los Angeles. Planen var i utgangspunktet ikke at hun skulle være med, men det ble snakk om det på 17. mai. MEN datoene vi planla gikk ikke ettersom at Isabel og Pierre dro til Hellas, så vi måtte derfor utsette turen vår.. Isabelle reiser til Miami og hadde allerede gitt beskjed om at hun ikke kunne endre hjembilletten sin. Jeg synes derfor det er veldig merkelig å skrive at hun “trodde at hun skulle få være med” slik at det ser ut som at vi ikke har latt henne få være med. Isabelle og jeg snakket om det dagen vi bestilte billetter, så hvorfor hun skriver slikt skjønner jeg ikke.

  3. Jo det har det du. Planen var i utgangspunktet at Isabelle skulle være med på turen som ble avtalt på 17.mai. Turen ble utsatt pga Isabell var i Hellas og når dere skulle reise kunne ikke Isabelle på de datoene pga hun hadde allerede en planlagt tur fra før av! Hun har gitt beskjed om at hun ikke kunne endre hjembiletten sin da burde dere vise hensyn til det då kanskje? Istedet for å bare reise uten hun då. Dere måtte forandre på datoene kun pga Isabel og da dreit dere i om Isabelle kunne eller ikke.. og en annen ting slutt å prøv så hardt å vær som Isabel for dere ligner ikke sann shit på hverandre, å prøve å snakke dårlig engelsk plutselig når du har vært så flink før gir ingen mening.. tror du det er kult? Noot cool bro 😉

  4. Christine: Åja, for dette vet du så mye bedre enn oss? Det var Isabel, Ine og jeg som planla denne turen sammen. Isabelle og jeg skal reise tilbake i august, så det var ikke meningen at hun skulle være med in the first place. Det ble snakk om på 17 mai da jeg spurte om hun kanskje ville være med igjen, men datoene vi la fram da kunne ikke Isabel likevel på grunn av bursdagen til moren til Pierre. Stopp å prøv å skap et drama som ikke er der.

    Ellers, it lit bro 😉 Takk for at du liker engelsken min, for her nede får jeg alltid høre at jeg er dårlig 🙁 Ine kritiserer meg hver dag. Så thank you <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *