JEG FIKK SJOKK

Categories Reise

THE BEVERLY HILLS HOTEL

I går hadde vi en liten pre-birthday for Ine i og med at hun egentlig hadde bursdag da. Som dere vet så ligger Los Angeles 9 timer bak Norge, noe som gjør at Ine sin bursdag er i dag (jeg skriver dette innlegget 19.12 btw, sånn at ingen skal provosere seg over at jeg skriver i dag) Vi er faktisk på vei for å ferie den akkurat nå, så det blir moro. I går var vi i alle fall på The Beverly Hotel, som tydeligvis er veldig kjent? Jeg har aldri hørt om det før, men Isabel mente at det ofte var kjente influencere som var innom her. Som veldig mange andre kjente restauranter, så var det ikke så bra. Maten var helt ok og prisene var ekstremt høye. Det kostet nesten 400 kroner for en salat, HVOR SYKT ER IKKE DET? Jeg holdt helt ærlig på å svime av da jeg så prisene. 

Det var likevel verdt besøket, for hotellet var veldig koselig. Restauranten var kjempefin, servicen var god og det var masse fine steder der man kunne ta bilder. Nå skal vi komme oss til The Nice Guy, som btw er skikkelig kjendisrestaurant. Jeg har enda ikke fått møtt Justin Bieber, så jeg krysser fingrene for at det snart er min tur. Jeg vil ogsåå 🙁 haha neida, joda. 

16 kommentarer

16 thoughts on “JEG FIKK SJOKK

  1. Såå fine bilder!!
    Dere burde spise på SUR! Er dere heldige ser dere Lisa Vanderpump fra The Real Housewives of Beverly Hills<3 Kos dere masse!

  2. Har du tatt restylane/lipfillers? Mener å huske du skrev et innlegg om når du tok vippextention (eller noe) så foreslå de også restylane, og du ble sur fordi du følte du ikke trengte. Men de ser jo litt større ut nå enn tidligere?

  3. Hahah! Må le. Tydeligvis veldig kjent? Et av verdens mest anerkjente hoteller faktisk 😀 Mange store skuespillere gjennom de siste 100 årene har bodd der flere ganger, blant annet Marilyn Monroe!

  4. Hvordan hadde Ine råd til og være med til USA og shoppe åsånn? Med tanke på at det er dyrt å reise til USA.. åsså tjener du og Isabell på blogg, men Ikke Ine..

  5. Vet du hvor Ine har kjøpt settet hun har på seg? det var superflott og leter etter noe lignende 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *