UKENS SPØRSMÅL / VENNSKAP, PENGER OG FORHOLD

Categories Personlig

Reklame | annonselenker - Nelly & Gucci


Jumpsuit. HER / Veske. HER

Er ikke du og Andrea så gode venner mer? 
Jo, det er vi. Andrea er en av mine nærmeste venninner and i love her. Andrea og jeg har et sånt vennskap der vi ikke trenger å snakke sammen hver eneste dag, for vi vet at vi har hverandre uansett. Jeg kunne aldri tenkt meg å ha vennskap der man konstant må snakke sammen for å vedlikeholde det, det virker bare veldig slitsomt. 

Hvor lenge skal dere være i L.A?
Vi reiser hjem om 10 dager. 

Kan du ha meetup? 
En eller annen gang i fremtiden så skal jeg selvfølgelig prøve å få til det <3

Hva tenker du egentlig om at du og Morten skal flytte sammen?
Jeg tenker at det er veldig koselig. Morten og jeg har jo vært samboere i et år, forskjellen er bare at han nå må betale for å være i leiligheten. Det å flytte sammen vil jo vise om vi er ment for å være sammen eller ikke, for forholdet forandrer seg ganske mye når man plutselig er samboere. Mitt forrige forhold gikk til helvete da vi flyttet inn, så jeg satser på at det vil gå bedre denne gangen… HEHE NEIDA. Jeg vet det vil gå bedre denne gangen og jeg gleder meg veldig til at Morten og jeg er samboere <3

Hvorfor godkjenner du ikke kommentarer om de du har hatt sex med? Det bekrefter bare alle mistankene.
For det er veldig unaturlig og respektløst å utlevere mennesker jeg har hatt et intimt forhold til på den måten? Jeg godkjenner aldri kommentarer som handler om andre så lenge de er negative eller private. Jeg skjønner heller ikke hvorfor det bekrefter mistankene? Hvilke mistanker? haha

Hvem bor dere med i L.A? og hvordan kjenner dere de?
Vi bor hos en venninne av meg. Hun er fra Trondheim og er bestevenninne med en av mine bestevenninner, så det er sånn vi har kommet i kontakt. 

Er det sant at du tidligere har hatt en sugerdaddy i L.A og at det er derfor du har så mange “viktige” kontakter der nå?
Ja…. hahah nei, selvfølgelig ikke. Første gangen jeg var her var jeg i et “forhold” og de to andre gangene har jeg vært sammen med Morten. Jeg tror nok ikke man får så mange viktige kontakter av å ha sugardaddy, de møter du på byen eller på restauranter. En sugardaddy gir deg vel egentlig bare penger og dårlig selvfølelse. 

Hvor gammel var du da du begynte med sminke?
12 tror jeg. Personlig synes jeg det var alt for tidlig, for jeg hadde absolutt ikke noe behov for å bruke sminke. 

Shaver du deg nedentil? 
Ja, det gjør jeg. Som dere vet så er jeg ikke så glad i kjønnshår, hehe!

Hvem er din beste venn?
Mine aller aller beste venner er Stine og Julie, som har vært min trekløver i veldig mange år. Utenom det er jeg SÅ heldig å ha så mange fine nære venner i livet mitt. Andrea er jo også en av mine beste venner, sammen med Ine, Martine L, Isabel, Martine J and you name it. Jeg har mange mange fine mennesker i livet mitt <3 sorry om jeg har glemt noen, haha. 

Hvem fikser du neglene dine hos?
Martine Sjøhaug, hun er dødsflink!!!

Synes du det er passende for damer å sole seg uten overdel på stranda?
Ja, det synes jeg. Etter innlegget jeg la ut for en stund tilbake, så sier det seg vel kanskje selv? hehe. Jeg forstår bare ikke hvorfor det skal være så rart at en kvinne skal sole seg toppløs? PUPPER ER HELT NATURLIG FOR GUDSSKYLD. 

Hvor mye savner du Martine og Morten?
Mye.

Hvor mye penger har du brukt under ferien deres?
Det skal jeg regne på når jeg kommer hjem. Den tid den sorg… <‘3

Hvor mange søsken har du?
Vi er 7 med meg. 

Når vil du ha barn?
Slutten av 20 årene. 

Hvordan går det med deg og Morten? 
Det går KJEMPEBRA <3 <3 

Ser du får masse stygge kommentarer, hvordan takler du det?
Jeg har dessverre blitt vandt til å daglig måtte lese stygge kommentarer om meg og mitt utseendet, men den siste tiden har det vær ekstremt. Jeg begynner å lure på om jeg har fått noen av Isabel sine hatere på denne bloggen, for hvor kommer alle de stygge kommentarene fra?? haha. 

Hva tenker du om at Martine Johansen kun nevner Andrea som sine nærmeste?
Det sårer veldig….. Neida! Hun må jo få velge selv hvem hun ser på som sin nærmeste <3

Det virker som det var en trend å rakke ned på Andrea og den en periode, så spørsmålet mitt er egentlig hvorfor dere fortsatt er venn med mange av de som snakket så dårlig om dere?
Et veldig godt spørsmål som jeg har spurt meg selv en del ganger. Jeg har alltid vært den som har tilgitt fort da jeg ikke ønsker drama og dårlig stemning rundt meg. Jeg har likevel skjønt den siste tiden at jeg ikke trenger å ha mennesker rundt meg som ikke ønsker meg godt. Det har vært noen ganger der jeg har hatt oppriktig vondt for hvordan enkelte har valgt å uttale seg offentlig. Verden hadde vært et så forbanna mye bedre sted om alle bare kunne vært hyggelige mot hverandre. 

Har du eller Morten vært med noen andre mens dere holdt på? 
Nei, det har vi ikke. Som jeg har fortalt dere tidligere så er det verste vi har gjort mot hverandre å kline med andre foran hverandre før vi begynte å holde på. Morten har såret meg og omvendt, så ja. 

17 kommentarer

17 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL / VENNSKAP, PENGER OG FORHOLD

  1. Hvorfor svarer du aldri om Nina??? Vi vet dere bor der. Men leiligheten ser veldig fin ut i tillegg til fin utsikt. Pluss hun har to hunder og fin bil? HVOR får hun penger fra og hva gjør hun der? Vær så snill å svar, lurer 🙂

  2. Anonym: For at hun ikke ønsker å dele livet sitt på en stor blogg? Skjønner ikke at dere skal ha så vanskeligheter med å respektere at ikke alle ønsker å brette ut livet sitt på internett. Noe jeg MÅ respektere 🙂

  3. Anonym: Isabel og Martine har jo ordnet opp for lenge siden, så ser ikke hvorfor det eventuelt skulle være et problem 🙂 Martine er superdyktig og har hittil gitt meg de fineste neglene jeg noen sinne har hatt!

  4. Er det sånn at Ine får mye spandert av dere nå som dere er i LA? har hun rå til å bruke så mye penger i en så lang periode?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *