ET STORT BILDEDRYSS

UNIVERSAL STUDIOS

Som dere kanskje så på Snapchat så var Ine, Nina, Isabel og jeg på Universal Studios her om dagen. Ine ønsket å ferie bursdagen sin der, så vi ble derfor enige om å dra. Ine fikk lov til å være en ekte prinsesse/diva på bursdagen sin, rett og slett for at vi ønsket at hun skulle ha den beste bursdagen ever. Hun fikk med andre ord bestemme alt vi skulle gjøre den dagen, men det endte selvfølgelig med “Nei, jeg klarer ikke å bestemme, gjør det du.” haha. 

Jeg vil forresten anbefale Universal Studios på det sterkeste om dere noen gang skal reise til Los Angeles. Jeg har vært på Six Flags, Disney Land og Universals nå og det er helt klart sistnevnte som går av med førsteplassen. Selv om Six flags er kjent for karusellene sine, så vil jeg absolutt si at Universal slår de 10 av 10 ganger. Det er forresten lurt å kjøpe fast track billett slik at du slipper å stå i kø, for om du velger den vanlige må du begrene en time med kø på hver attraksjon.  

Fast track billetten koster bare 700 kroner mer, så det er virkelig verdt hver eneste krone. Jeg kan love dere at dere ikke vil angre om dere benytter dere av Fast Track, for Universal er virkelig stappfullt av mennesker døgnet rundt. Vi var der også ganske tidlig på en ukedag, så det sier vel kanskje sitt.

Nå har en ny dag her i Los Angeles startet, så vi skal få ordnet oss litt før vi skal ut å få gjort et par ting. Vi snakkes senere <3 PS; Om du ønsker å se hva vi driver med, add meg på Snapchat: Sofieeec

11 kommentarer

Siste innlegg