GRUSOMME FEIL JENTER GJØR I SENGEN

Det morsomme er at alle mannfolka alltid sier at vi kvinner/jenter er så hårsåre, men etter innlegget jeg skrev om “grusomme feil gutter gjør i sengen” så fikk vi vel alle bevist det motsatte. Siden guttene er så hårsåre bestemte jeg meg for å spørre Morten og en kompis av meg hva vi jenter gjør feil i sengen, ENJOY 😉 ♥

👎 Stønner overdrevent mye. Det spilles ikke inn til en pornofilm, så relax. Det er også ganske pinlig å få klager av naboen dagen etter for overdreven stønning som vekte han og hele familien midt på natten. 

👎Forventer at gutten skal gjøre alt. Morten mener at det er en typisk jentegreie at vi forventer at gutten skal gjøre alt. “Sex er for to, ikke bare en”, haha. 

👎Skraper med tennene. Det er bare vondt, vær forsiktig jenter!

👎Faker orgasme. Det er faktisk bedre å være ærlig med at man faktisk ikke får til å komme, istedenfor å fake en. 

👎Overdrevent kloring. Det er litt kjedelig å måtte dra på butikken å kjøpe plaster etter endt sex. Det er absolutt ikke digg når jenta klorer så mye at man får sår på kroppen. 

👎Sex betyr ikke automatisk forhold. Det er alt for mange jenter som forventer forhold etter sex. Det er dessverre ikke sånn at man ønsker et forhold med alle man ligger med. 

6 kommentarer

Siste innlegg