NÅR KJÆRESTEN BLIR SJEKKET OPP AV ANDRE

Categories Samfunn

Hei og god lørdag alle sammen <3 Det føles veldig rart å skrive lørdag, for egentlig var jeg helt sikker på at det var søndag i dag. Som mange av dere kanskje vet så publiserer jeg alltid “ukens spørsmål” på lørdager, så dere klarer vel kanskje å tenke dere til hvorfor det ble lagt ut i går? Jeg var helt sikker på at det var LØRDAG!!! hvaa faen 🙁 hahah. 

Som dere kanskje ser så koser vi oss veldig på festival og vi er nå klare for den aller siste dagen av Stavernfestivalen. Det er utrolig trist å tenke på at det snart er over, men jeg kjenner likevel at det blir godt å hvile litt. Som dere vet så er jeg innerst inne en gammel dame, så jeg trenger virkelig søvnen min for å fungere i en ellers hektisk hverdag. 

Det er forresten mange som lurer på hvordan det er å være sammen med Morten når det alltid er så mange jenter som prøver seg på han. Jeg tenkte jeg endelig skulle besvare det spørsmålet da jeg gjentatte ganger på denne festivalen har sett at noen har vært litt interessert i han. Det morsomme er at jeg alltid får spørsmål om jenter, men sannheten er at Morten har skikkelig draget på gutta. Jeg tuller ikke når jeg sier at Morten blir sjekket mer opp av gutter enn hva jeg gjør. Jeg er faktisk litt bitter på den, FOR HVORFOR SJEKKER INGEN MEG OPP? hehe neida, joda. 

Det var faktisk en jente som var veldig intens på Morten i går. Det morsomme er at vi har møtt et par jenter som virkelig går all in for å prøve å gjøre meg sjalu, sint, lei meg and you name it. Jeg vet ikke med dere, men jeg hadde våknet opp med fylleangst om jeg hadde gnikket rumpa mi inntil underlivet til et fremmed menneske, samtidig som kjæresten hans sto rett ved siden av. Men men, det er vel bare meg 😉 Utenom fylleangst så går det faktisk helt fint. Jeg hadde sikkert prøvd meg på rumpe-gnikking jeg også om jeg var singel.

Nå skal vi begynne å gjøre oss klare, vi snakkes dere <3

22 kommentarer

22 thoughts on “NÅR KJÆRESTEN BLIR SJEKKET OPP AV ANDRE

  1. Hei.
    Jeg finner ingen “ukens spørsmål” fra igår?? …
    Kos dere siste dag på festival : )

  2. Haha! Du et ikke den eneste som tror at det er en annen dag en det er😂 For jeg er nemlig overbevist om at det er fredag😂

  3. Skjønner at jenter OG gutter prøver å sjekke han opp. Han er jo en kjekkas;) Du er heldig du Sofie<3

  4. Herregud.. Det er så pinlig oppførsel at JEG får fylleangst på deres vegne ved å lese dette, -nykter som en sprettball en times tid før jeg må gjøre meg klar for å gå på jobb (ha ha)

  5. Det er litt synd på damer som gjør sånn. De må ha veldig mindreverdighetskomplekser og stort behov for bekreftelse. I tillegg er det ganske respektløst ovenfor kjæresten om de er klar over at han er opptatt. Du får være trygg på at han setter tydelige grenser selv. Men skjønner det er irriterende

  6. haha…det er jo ingen naken mann på bilde 5 og 6. Det er en mann i bar overkropp og rosa shorts *lol*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *