JEG ER REDD VAGINISMEN SKAL ØDELEGGE FORHOLDET

Categories Personlig

♥ Jeg tror vel jeg akkurat innså at hvordan man har det inni seg påvirker eget selvbilde MYE. Jeg synes ikke det er flaut å innrømme at jeg vanligvis har ganske god selvtillit, og at det sjeldent er noe jeg er misfornøyd med. MEN nå som ting ikke er helt på topp har jeg plutselig begynt å mislike ting jeg ALDRI har mislikt før. Jeg synes faktisk det er skremmende å merke en slik forandring, for innerst inne vet jeg jo at jeg er bra nok. Til vanlig så er jeg jo veldig fornøyd med det jeg ser i speilet, så det er viktig å minne seg selv på at de tankene jeg har akkurat nå bare er tull.

♥ For første gang på mange år har jeg begynt å angste litt over livet mitt. Jeg tror kanskje det er for at jeg har “stått på samme sted” i nesten et år nå. Det er virkelig på tide med en forandring, det er helt sikkert. 

♥ Jeg synes det er ganske spesielt at enkelte influencere som alltid er ute etter å ta andre på absolutt ALT jukser på sosiale medier. Men men, det er vel sånn at så lenge DE gjør noe som ikke er greit så har det ikke så mye å si? Det morsomme er at de som er flinkest til å peke finger ofte burde rettet finger mot seg selv istedenfor. 

♥ Jeg begynner virkelig å grue meg til at Andrea skal flytte ut. Kan alle mine søte lesere gå på bloggen til Andrea å fortelle hun at hun må fortsette å bo i leiligheten? 

♥ Hvordan vet man egentlig at kjærligheten er rett? Man føler det jo selv, men hvordan kan man egentlig vite det? Finnes det egentlig noen der ute som er 100% rett for deg?

♥ Aprops kjærlighet, jeg tror ikke på “for alltid”. Jeg tror på at man må ta en dag av gangen, ha et åpent sinn, kjempe for kjærligheten og se hva fremtiden bringer. 

♥ Når jeg ser på alle vennene mine som jeg har fått etter PH så forstår jeg at jeg har gjort det riktige valget <3 Jeg har alltid vært en sånn person som ønsker å være venn med alle, men det er dessverre ikke alltid det går. Det er på tide å kutte ut enkelte når de ikke lengre ønsker deg godt og velger å snakke nedlatende om deg i det offentlige rom. Det er mye bedre å bruke tid og energi på de menneskene som vil deg godt. Det gjelder så absolutt ikke bare PH-vennskap, men alle. 

♥ Jeg må virkelig begynne på behandling for vaginisme igjen. Jeg er alt for lat, og jeg er selvfølgelig redd for at latskapen min en dag skal ødelegge forholdet mitt. Selv om jeg har blitt bedre, så skjer det fortsatt at det setter en stopper for sexlivet mitt. 

♥ Sist men ikke minst, jeg er veldig takknemlig for livet jeg har fått <3 Jeg er trygg, jeg har penger, jeg har familie, venner, kjæreste, er frisk og har generelt et veldig godt liv. Jeg er heldig. 

6 kommentarer

6 thoughts on “JEG ER REDD VAGINISMEN SKAL ØDELEGGE FORHOLDET

  1. Hvordan går det med deg, nå som det begynner å nærme seg 22. juli?
    Sender alle mine tanker til deg<3

  2. Tenker du på Martine Halvorsen angående juksingen? Hun kjøpte seg tusenvis av følgere kort tid etter (én) tv-opptreden på top model for ca 1-2 år siden😂

  3. Ja, du har utrolig mye å være takknemlig for. Min kjæreste har stått ved min side i mange år. Jeg er ødelagt både psykisk og fysisk etter overgrep som barn. Vi kan ikke ha sex, gjøre noe hyggelig sammen, alt er svart. Mange års hjelp fører ikke frem. Jo, du har et hav av grunner å takke for. Bare det å kunne stå opp uten smertehelvete er grunn til å være glad. Stå på.🦋

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *