MIN 22.JULI

Categories Personlig

Jeg har vært ekstremt usikker på om jeg skulle poste denne videoen eller ikke på grunn av alle de stygge kommentarene jeg har mottatt den siste tiden. Jeg bestemte meg likevel for at ingen skal skremme meg til å ikke tørre å snakke om 22. juli, så jeg har derfor valgt å dele videoen med dere likevel. 

Husk å abonner på YouTube-kanalen min HER

7 kommentarer

7 thoughts on “MIN 22.JULI

  1. Du er virkelig rollemodell for alle unge i dag, det du har gått igjennom er bare helt jævlig. Men at du har klart deg så bra, setter jeg så høyt! Du er vakker, fin og virker som du har verdens fineste personlighet! Så du skal bare vite at jeg er fast leser på bloggen din og du er et av mine største forbilder.

  2. Så sykt motiveranes video!! Som når ut til alle aldre. Du burde legge ut flere videoa som angår psykiske plaga som blandt anna angst. Trur mange ville hadd nytte av det. 🙂 Du e super, Sofie!

  3. Du har kommet så mye lenger på det siste året, Sofie. På videoen der du fortalte om dine opplevelser fra 22. juli hadde du store problemer med konsentrasjonen, blant annet. Selvfølgelig ble denne videoen litt annerledes, i og med at du oppfordret andre som har det vondt, til å velge det gode videre.
    Men du gjør noe riktig hele tiden, som bringer deg ett skritt videre. Det er veldig rørende å sitte og høre på deg på denne videoen. Jeg ønsker deg alt mulig godt, og at du gjør gode valg for deg selv framover!

  4. Du er virkelig en god rollemodell for ikke bare alle de unge, men også de voksne! Jeg tror mange har mye å lære, inkludert meg selv, som går ut på det du sier! Du er virkelig et fantastisk flott og modig menneske, gjennom bloggen din har du blitt som en lifecoach for meg. Jeg har lært så ekstremt mye av deg, du har på en måte vært der for meg når jeg har trengt det og du har inspirert meg så ekstremt mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *