MITT BESTE TIPS

Categories Ikke kategorisert

Reklame |

Jeg går faktisk ikke over hvor heldig vi har vært denne sommeren med det fantastiske været og varmen vi har hatt. Jeg vil nok (dessverre) tro at det er mange år til vi får en slik sommer igjen, så det er virkelig bare å nyte det når vi først har det. Som dere kanskje vet så befinner vi oss i Bodø for øyeblikket, og det er vel ingen hemmelighet at sol og varme ikke er hverdagskost her. Vi har derfor vært veldig flinke til å unytte dagene på stranden og ute på havet. 

Når vi først er inne på sommer, sol og varme så ønsker jeg å dele et av mine beste tips med dere. Jeg har aldri vært en av de som bruker mobilen på stranden (utenom de gangene jeg hører på musikk). Personlig så liker jeg mye bedre å ha med meg magasiner eller bøker slik at jeg kan koble litt av sosiale medier for en stund. Det er virkelig verdens beste følelse. 

Istedenfor å scrolle gjennom Instagram, sjekke Snapchat eller Facebook så leser jeg alltid Det Nye. Jeg har vært en fast leser av Det Nye så lenge jeg kan huske. I mange år har det både lært meg, underholdt meg og utviklet meg. Det har vært en fast reisepartner på flyturer, ferier og lange bilturer. 

Så hva er det egentlig som er så bra med Det Nye? Jo, det skal jeg fortelle dere. De lager utrolig mye bra og ikke minst viktig innhold. De tar blant annet opp viktige temaer som kroppspress, spredning av nakenbilder, sex og diverse andre temaer som er viktig for oss unge. Det er også oppskrifter på mat, interiør og treningstips for dere som liker det. 

Ønsker du også å teste ut Det Nye får dere nå 8 utgaver + en valgfri gave der du blant annet kan få en klokke fra Next2 (se bilde) til kun 279 kroner! Dette er en sommerkampanje, så det er ikke mange ukene igjen av tilbudet. Det gjelder derfor å være tidlig ute om du ønsker å få hele 8 blader til en veldig billig penge. 

Trykk HER for å komme til sommerkampanjen <3 

9 kommentarer

9 thoughts on “MITT BESTE TIPS

  1. Leste mye det nye før , men nå blir det heller bøker . Veldig glad i krim bøker og selvbiografier . Du kunne ikke tenkt deg å skrive en bok selv ?

  2. ” Jeg vil nok (dessverre) tro at det er mange år til vi får en slik sommer igjen” Vet vel ikke du noe som helst om eller ? blitt meteorolog også nå??? bedreviter

  3. Særlig at du noen gang tar deg fri fra sosiale medier. Du er vel den som er mest på Snapchat blant av alle bloggere. Alt for penga si

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *