EN UFORVENTET REISE

Categories Reise


Kjøpte snacks for 300 kroner, hehe!
s

Håla alle sammen <3 I skrivende stund sitter Morten og jeg i bilen på vei til Trondheim. Som jeg har fortalt dere før så har det skjedd noe som gjør at vi måtte endre alle planene våre å reise til Trondheim. Jeg hadde egentlig ikke tid til å reise hit nå, men jeg kjenner likevel at det kommer til å bli SÅÅ godt å komme til Trondheim igjen. Det føles ut som at det er hundre å siden jeg så vennene mine sist, så litt kvalitetstid blir bare godt. Morten og jeg skal også på IKEA i helgen for å kjøpe inn litt nytt til leiligheten, DET GLEDER JEG MEG TIL! Sorry at jeg snakker så mye om leiligheten min, men jeg tror ikke dere kan forstå hvor mye jeg gleder meg til å vise dere. 

Vi har forresten leid bil gjennom returbil.no, noe jeg vil anbefale alle leserne mine å sjekke ut. Du kan få gratis leiebil, så det er en helt genial måte å spare penger på. NEEEI, dette er ikke en reklame, hehe. Nå skal jeg nyte musikk, natur og godt selskap. Vi snakkes i Trondheim <3

35 kommentarer

35 thoughts on “EN UFORVENTET REISE

  1. Gleder meg sånn til å se leiligheten deres😍kos dere masse i Trondheim! Hvordan gjør du det med Celine når du flyr? Er det lov å ha henne inni selve flyet istedet for sammen med bagasjen? Hvordan er det isåfall med sikkerthetskontroll etc? Hun er så søt<3

  2. Hei vakre Sophie og Morten. God tur til Trondheim. Eg har heia på dikkan fra starten av og klapper for dikkan. Dikkan byr veldig masse på dikkan sjøl og gir mange gode innlegg til seere. Ønsker dikkan ein fin dag og fin helg. Helsing frå Bø Camping og sommarland. Gjerne legg igjen og følg meg på min blogg 😍 eg har noen få innlegg og prøver og ta opp viktigheten av diverse diverse 👍 hilsen Ingvild .

  3. Kan du ikke være så snill å slutte å blande sammen ordene uventet og forvente?! Uforventet eksisterer ikke som et ord i det norske språket.

  4. Hvilke barer var dere på i Trondheim i går? Nettopp fylt 20 og trenger tips. Så koselig ut

  5. Ville bare fortelle deg at du er kjempe nydelig og en fantastisk blogger! Jeg elsker måten du åpner deg på, og hvordan du er mot oss leserne dine. Du er kjempe vakker og veldig sterk. Har aldri snakket med deg eller møtt deg, men du virker som en utrolig hyggelig person. Håper alt går bra med deg, og at du har det bra. Jeg elsker bloggen din❤️ Du er utrolig, helt utrolig.

  6. Skjønner ikke helt svaret til angående Isabel ?Ja det har hun sikkert sagt, jeg er ikke grunnen? også skriver du under at dere er gode venner enda? Snakker du om Isabel Eriksen der eller ? For det virka ikke akk som du snakka om samme person, med det første svaret og andre.

  7. Har du og Morten lyst på barn i fremtiden? Hvis ja, hvilken alder ser du det for deg? Og hvor mange?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *