“DU SER UT SOM EN SOM LIKER PENIS”

Categories Samfunn

Gjett hvem som klarte å glemme mac-laderen sin hjemme i Tromsø? MEG. Det er dessverre grunnen til dårlig blogging i går, så jeg beklager virkelig <3 Som dere vet så dro vi til Trondheim i går, noe som endte med en tur på byen. Resten av gjengen skulle ut, så da måtte vi nesten slenge oss med. 

Apropos byen, det var en gutt som gikk forbi meg i går som kom med en veldig spesiell kommentar. “Du ser ut som en jente som liker penis“. Eller, han brukte ikke penis-ordet, han sa faktisk k-ordet. Jeg synes det er veldig stygt å snakke om underlivet vårt med navn som F og K, så jeg velger å la vær å nevne det på bloggen, men jeg regner med at dere forstår hva jeg mener. 

Jeg begynte derfor å tenke, hvordan ser en jente som liker penis ut?

Sånn her tydeligvis 🙂 

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, fulle mennesker er forbanna rare. Det var ikke bare denne penismannen jeg møtte på, men det var også en gutt som skulle sloss mot 20 stykker. Absolutt alle ba han skjerpe seg å dra hjem, likevel skulle han krangle med ALLE sammen, haha. Eller… han turte jo selvfølgelig ikke å ta steget, han hoppet heller rundt som en liten ape for å virke truende. Vi hadde med andre ord en innholdsrik kveld i går, hilsen penisdama og apekatten. 

Nå skal Morten og jeg ordne oss, så skal vi en tur til byen for å spise lunsj og handle litt interiør. Jeg skal også prøve å overtale Morten til å være med meg å flytte til Trondheim, HVOR koselig hadde ikke det vært? Først skal jeg bo noen måneder i L.A da, hehe 😉

5 kommentarer

5 thoughts on ““DU SER UT SOM EN SOM LIKER PENIS”

  1. Du skriver mye rart for å gjøre Morten sjalu.. rart aldri noen av venninne dine hører at gutter sier slike ting til deg :p
    Btw. Klipp deg igjen. Du er så fin med kort ♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *