MORTEN SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG

Categories Personlig

Gleder du deg til å bo sammen med Sofie?
Ja, tror dette blir bra jeg. Det er virkelig nå vi får se om det funker eller ikke. Jeg har trua. Det som er bra er at jeg slipper å vaske eller noe, siden jeg rekker ikke se på støvsugeren før hun allerede har fikset det. 

Hva er det beste med Sofie? 
Det aller beste med Sofie er at hun er en god venn. Vi er bestevenner når vi er sammen. Søster og bror forhold nesten.

Hva synes du om Sofie? 
Digger hun. 

Hva hadde du gjort om Sofie var utro mot deg? 
Ja si det. Hva skal man gjøre? Hadde jo selvfølgelig blitt lei meg. Kastet henne ut. snakkes aldri.

Har du noen gang lurt på om Sofie var tiltrukket av jenter? Hadde du blitt sur om hun var? 
Haha, nei det har jeg faktisk ikke. 

Blir Sofie fort sur? 
Kommer veldig an på hva som skjer. hvis hun ikke får det som hun vil, så ja.

Hva ser du i Sofie? 
Jeg er som person jeg vil tilbringe mye tid med framover.

Hva vet du om historien til Sofie? og hva tenker du om det hun har vært gjennom? 
Jeg vet det aller meste. Og helt ærlig, så kjenner jeg ingen som er så strekt som henne. Hadde en vanlig person i gata opplevd det hun har, hadde den ikke klart seg. Så all creds til Sofie som klarer seg så bra oppi alt dette. Tror ikke de fleste vet hvor tøft det er.

Hva er det verste med Sofie?
Trenger bare et ord til å beskrive dette, STA.

Hvem av Sofie sine bestevenner liker du best? 
Sofie har ikke så mange venner jeg kommer overens med, hun der blonde kanskje. husker ikke hva hun heter.

Hvordan er det å være sammen med ei som har vaginisme? Er det ødeleggende for forholdet? 
Helt ærlig, så tenker jeg ikke noe over det. Det er ikke ødeleggende for forholdet nei. Er ikke noe problem.

Kunne du tenkt deg å hatt sex med en annen jente? 
Nei det kunne jeg ikke.

13 kommentarer

13 thoughts on “MORTEN SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG

  1. Fine svar Morten! Husk bare en ting, hva mannen i gata tåler og ikke vet ikke du. Jeg skriver fra Sykehuset nå, har vært syk i ange år. Historien er å finne i Lærebok for medisinstudenter. Jeg kan ikke gå ut, leke med datteren, stille opp som kone. Til det er jeg blitt både fysisk og psykisk syk. Hver dag er en kamp! Om å kunne leve med smerter som jeg er påført som barn. Jeg har topputdannelse og hadde lederjobb. Jeg får aldri MEF oppleve å være sammen med mann og barn, det er for mye smerter. Så ja jeg vet S har vært gjennom mye, men vi er flere som har sterkere historie. Men du er nok en god støtte for henne. Tenk å bare kunne gå ut å spise, leve eg normalt liv er drømmen. Stå på begge to, jeg tror det går godt!

  2. Morten, du er en god kar❤ å ja Sofie er knall sterk! All respekt til henne❤ jeg kjørte i bil gjennom Oslo med familien når bomben å Utøya var i gang, å jeg var tilogmed redd.. Var ikke redd for meg selv men var redd for alle de som var mitt oppi all denne dritten😔 vil ikke si navnet hans engang men han kan brenne en viss plass!!!!
    All respekt til deg, Sofie! Du skal vite at mange støtter deg å at ingen aksepterer de kommentarene du fikk om å dø på Utøya! Helt forbanna kvalmt at folk i det hele tatt har hjerte til å si noe sånn….
    Jeg digger deg!❤

  3. “Det beste med Sofie er at hun er en god venn”. Av alle ting man kunne svart som hadde gjort Sofie litt mer unik enn alle andre jentevenner Morten har. Hva med å hvertfall skrive en god kjæreste liksom, hahahaa. Bror og søster forhold har jeg til kompisen min jeg aldri kunne vært sammen med liksom. Men men hver sin smak, vet dere ikke er klissete av dere men ærlig, sofie virker jo ikke noe mer spesiell for Morten enn en vanlig venninne sånn i offentligheten liksom.

  4. Anonym: Hahah, det er Morten sin humor 🙂 Tror om du hadde lest bloggen min en stund så hadde du forstått når han tuller og ikke. MEN jeg forstår at ikke alle skjønner humoren hans <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *