FÅR IKKE SETT HUN PÅ TO MÅNEDER

Categories Personlig

I dag fikk jeg endelig vite returdato til Oslo. Det har vært veldig usikkert når vi skulle reise hjem igjen, men vi er altså på vei tilbake til Oslo i midten av august. Jeg får med andre ord ikke møtt Andrea før hun drar, noe som gjør vondt i sjela mi 🙁 Jeg har nesten ikke sett hun i hele sommer og risikerer nå å ikke se henne på hele to måneder, noe som er en veldig veldig lang tid. Jeg får heldigvis se hun på TV flere ganger i uken, så det hjelper jo på. 

Det er ikke lenge Morten og jeg skal være alene i leiligheten før vi får besøk av hele Trondheim som skal være med på Findings. Jeg har med andre ord TO dager å fikse hele leiligheten før vi får besøk, det er S T R E S S. Jeg har forresten stilen totalt i leiligheten, så jeg tror dere vil få sjokk over å se resultatet. Jeg har også byttet sofa da de ikke hadde inne fargen jeg ønsket meg. Jeg fant også ut at jeg måtte velge komfort over utseendet, selv om den nye også er kjempefin. 


Bildet er tatt fra classicliving.no

DETTE ER MIN NYE SOFA!!! HVA SYNES DERE? 😀 <3

12 kommentarer

12 thoughts on “FÅR IKKE SETT HUN PÅ TO MÅNEDER

  1. Får du sett henne på TV imens hun er der? Altså er det direktesendt? 😮 Jeg trodde enda det var lenge til Love Island skal gå på TV!

  2. Fin sofa, veldig vintage<3 Og siden du skrev at du kommer til å se Andrea på TV på love Island, men det er vel ikke «live» på tv-en? Er det ikke det samme som pærra at det kommer på TV i ettertid?

  3. Ikke min stil på sofa, jeg handler på Milla boutique, missoni osv. Men skjønner at når du bare har plass til en sofa må den være god å sitte og ligge i, se på TV i osv. Syns forresten det var kjempebra av deg å legge ut bilder av huden din. Jeg er kosmetisk sykepleier, og skjønner du er fortvilet. Hva skjedde m meg for 1 år siden? Aldri hatt en kvise før, plutselig så jeg ut som deg. Forsto ingenting. Men etter et par uker var det over. Jeg brukte ikke foundation, bare vanlig hudrutine, og tok på concealer. Husk å kjøpe wipes fra feks Elixir, Elisabeth Arden pro, anbefaler Elixir sine. Det hjelper Sofie! Lykke til😀👍

  4. Åneei, du må ikke handle fra classic living, det er verdens VERSTE butikk når det kommer til kundeservice!! Helt fra jeg kontaktet dem første gangen så har det bare vært rot. De har lovet så mye de ikke har klart å holde og jeg får forskjellige svar avhengig av hvem jeg pratet med! På toppen av det hele klarte de å sende meg FEILE stoler som dem nekter å ta tilbake!! Vær så snill å styr unna. På Instagrammen min så ligger det en post med min erfaring med dem, gjerne les den før du handler noe. Kristinefjellestad heter jeg der.
    De har nyyyydelige møbler men det hjelper jo ikke når kundeservicen er så dårlig og du heller ikke får de varene du har bestilt 😩

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *