DERFOR ER IKKE ONE NIGHT STAND DIGG

Categories Samfunn

DET ER FREDAG OG “LET’S TALK ABOUT SEX”, wuuhu! I dag tenkte jeg å ta opp et tema jeg selv ikke er så kjent med, men har fått min “erfaring” ved å høre historier fra mine venninner og andre som er veldig åpne om sexlivet sitt. Dere vet de menneskene man møter på vors som mer en gjerne sitter foran alle å forteller hvilken stilling de liker best, hvem de lå med og hvordan økten var? De er vel de man lærer mest av, haha. 

ULEMPER MED ONE NIGHT STAND

Den klassiske, tøm og røm. Hvem orker å ta seg tiden til å gjøre et bra og gjennomført ligg når man aldri skal se personen igjen? 

Du vet aldri hvilket menneske du tar med deg hjem. Hva om det er en tidligere seriemorder? Eller en som liker å sniffe brukte truser? For å ikke snakke om de som vil sutte på tærne dine. 

Han som aldri forlater leiligheten. Jeg vet ikke helt om han ikke forstår “one night stand”, om han kanskje heller trodde det var “one week stand” ? 

De som plutselig forandrer seg til et dyr. Jeg var med en gutt som presterte å kalle seg selv for en løve samtidig som han klatret oppover meg. Noe mer turn off en det har jeg aldri vært vitne til hverken før eller i ettertid. 

De som prøver å komme over eksen. Du hadde helt sikkert ikke sett for deg at personen du egentlig skulle ligge med heller ble liggende i armkroken din gråtende på grunn av eksen? Jaja, det er jo alltid godt å kunne trøste noen. 

Hva synes du? yes or no?

9 kommentarer

9 thoughts on “DERFOR ER IKKE ONE NIGHT STAND DIGG

  1. Har du virkelig tatt med noen hjem som ville sniffe på trusene dine? hva faen gjorde du!?!?!?!?!

  2. Heeelt enig 😭😭 Herregud, tror aldri jeg har hatt en normal one night stand. En fyr jeg hadde med hjem presterte å beskylde meg for å ha stjålet fra han (enda han var hos meg) og begynte å kvele meg og knuste det ene og det andre, heldigvis bodde jeg i kollektiv så jentene ringte politiet. Siste gang for å si det sånn 😭😭☠

  3. Jeg har et veldig random og kleint spørsmål😅
    Sitter å ser på repriser av PH, og kom til å tenke på en ting. Alle gjemmer seg under lakenet (eller til nøds i dusjen) når de skal ha sex.
    Om deltagerne bare ikke hadde hatt laken over seg å gjemt seg når de har sex, er det ikke da slik at tv3 ikke kunne ha vist det på tv? At det da blir fremstilt som “porno”? 😅 Eller ville det blitt vist uansett? 🤔

  4. Så må vi ikke glemme de som sier «jeg elsker deg» under akten. Altså, kjenner deg så vidt tenker jeg da 😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *