SLIK TJENER JEG PENGER PÅ SHOPPING

Reklame | Nettbonus

Hei og god søndag dere <3 Hvordan har helgen vært? Selv om jeg har hatt en veldig morsom helg sammen med verdens beste mennesker kjenner jeg virkelig at det er godt med søndag, sofa og SHOPPING. Som jeg har fortalt dere før så har jeg registrert meg på nettbonus.no som er en helt genial nettside for oss som ønsker å få igjen penger hver gang vi handler. Det høres kanskje for godt ut til å være sant? Vel… DET ER DET IKKE 🙂 Ved å handle gjennom Nettbonus kan du få opptil 7% igjen av kjøpesummen, hvor genialt er ikke det? 

La meg forklare dere hvordan Nettbonus fungerer. 

♥ Registrer deg HER

♥ Når du har registrert deg å logget inn kommer du rett til alle butikkene Nettbonus har samarbeid med. 

♥ Finn butikken(e) du ønsker å shoppe hos og klikk på “få bonus på ….”. For eksempel “Få bonus på Nelly”, så klikker du deg inn på “Gå til Nelly”. Du vil da bli sendt direkte til Nelly sin nettside, det er superenkelt. 

♥ Shop og betal på samme måte som du ellers ville gjort, SÅ ER DU FERDIG!

♥ Du vil innen 48 timer motta en e-post om at din handel er registrert. 

♥ Så fort du har opptjent deg 200 i Nettbonus kan du ta ut pengene dine. Det vil med andre ord skje ganske fort om du er flink til å bruke Nettbonus. La meg ta et eksempel; Si du handler for 2000 kroner på Nelly (7%) eller Bikbok (4%), du vil da tjene 140 kroner eller 80 kroner. Det er penger du uansett hadde brukt, forskjellen er bare at du faktisk FÅR igjen en prosentandel av det du faktisk shopper for. DET ER EN GENIAL MÅTE Å TJENE PENGER PÅ. 

♥ PS: Du må logge inn og trykke deg inn på nettsiden gjennom Nettbonus for å opptjene bonusen din <3 

Jeg har forresten vært så heldig at jeg får lov til å dele ut et gavekort på Nelly til hele 3000 kroner til en av mine fantastiske lesere. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg HER for å så legge igjen en kommentar i kommentarfeltet mitt. Det er med andre ord superenkelt å være med i trekningen om et gavekort på hele 3000 kroner. LYKKE TIL ♥ 

Spør du meg er dette en helt genial måte å spare penger på enten om du er student, i heltidsjobb eller fulltidsjobb. Det er jo også skolestart i morgen, så hvorfor ikke unne seg litt nye klær eller bøker til skolestart? På Nettbonus finner du blant annet butikker som Adlibris, Bikbok, Tanum, NA-KD, Coverbrands ++. Er du en som liker å reise like mye som meg vil jeg anbefale deg å sjekke ut alle nettsidene du kan bestille fra gjennom Nettbonus. Her snakker vi Expedia, Hotels.com, Apollo, Avis, Radisson Blu, Budget osv. Si at du for eksempel bestiller hotell via Nettbonus på Hotels.com. Skal du være borte en uke kan hotellovernattingen fort komme på 12.000 kroner. Handler du gjennom Nettbonus vil du få igjen 720 kroner, noe som nesten er en hel natt på et hotell. Du kan med andre ord spare MYE penger ved å bruke Nettbonus.

KLIKK HER FOR Å REGISTRERE DEG 

576 kommentarer

Siste innlegg