SKJULT DRAMA I BLOGGVERDEN?

Categories Personlig

Jeg har egentlig ikke lyst til å starte mandagen med å være kjip, men jeg føler virkelig at det er på tide å si i fra enda engang. Jeg forstår veldig godt at mange av dere er nysgjerrige på livene våre, spesielt når dere tror det er drama og krangling involvert. Vi mennesker er dessverre så rare at vi elsker andre sitt drama og vil mer enn gjerne være en del av det. I alt for mange uker nå har jeg fått spørsmål om Isabelle og jeg krangler, og hvorfor jeg utestenger henne på offentlige arrangementer. 

Både Isabelle og jeg har allerede gitt dere et svar gjentatte ganger, men likevel spør dere igjen og igjen. Jeg vet ikke hvor mange ganger vi må svare på at vi ikke er uvenner før enkelte av dere skal godta svaret vårt? Hadde det vært slik at jeg utestengte alle jeg ikke tok bilde med på en festival, så har jeg utestengt 60% av vennene mine i hele helgen. Som dere kanskje har fått med dere så har jeg hatt besøk av mine to bestevenninner fra Trondheim, samtidig som at Ine har vært på besøk i Oslo. Jeg vet ikke med dere, men for meg er det en selvfølge å prioritere vennene mine som jeg ikke ser så ofte. 

Det er ikke slik at selv om man tar noen bilder sammen, så er alle de som ikke er med på bildene utestengt. Isabelle har jo til og med sagt selv at hun var med vennene sine, på lik linje som alle oss andre. Så hvorfor leter dere etter et drama som ikke eksiterer? VI ER VENNER OG ALT ER FINT MELLOM OSS, kan dere være så snill å akseptere det nå? Isabelle og jeg reiser til Kristiansand sammen til helgen, så vi kan jo åpenbart ikke hate hverandre så mye? 🙂 Det er dessverre ikke et skjult drama i bloggverden som mange av dere mener, i alle fall ikke i mitt liv. Jeg håper nå at dere kan akseptere svaret vi har gitt dere, for dette er siste gang jeg noen sinne kommer til å kommentere denne saken. 

Nå skal Morten og jeg spille inn en housetour, som kommer ut i kveld. Jeg gleder meg SÅ mye til å vise dere 😀 <3 Takk for meg, xoxo. 

13 kommentarer

13 thoughts on “SKJULT DRAMA I BLOGGVERDEN?

  1. Hadde dere to eller Martine og Isabelle bare tatt et bilde sammen og lagt ut på disse 3 mnd eller hva det er, bare for å gjøre det, så hadde alle sluttet å spørre for lenge siden☺👍 Jeg skjønner ikke hvorfor dere ikke bare ha gjort det for å få folka til å slutte😅 Håper virkelig de slutter å spørre etter dette innlegget da😘

  2. Når du først svarer på denne kranglingen, kan du innrømme at du og Isabel raad hadde en fight for et år tilbake? Dere hadde ikke kontakt på kjempelenge så var veldig åpenbart

  3. Skal deg og Isabell på Sørlandssenteret på lørdag i og med at dere skal til Kristiansand? Jeg vil møte dere!!!<3

  4. Hvorfor skrev du på Snapchat noe med forholdet til deg å Morten når du ikke har skrevet Om dere?

  5. Hva skal dere i Kristiansand? Skal dere på offentlige steder så jeg hsr mulighet til å se dere?😍 Hadde vært veldig gøy å møte dere!

  6. Hei! Når man drar til usa, er det vanskelig å finne noe sunt å spise på menyen? Er det lett å si for eksempel uten dressing eller at man vil ha grønnsaker i stedet for fries? Og er det slik at man må bestille forrett og desert også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *