DATENIGHT

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly


Lignende jumpsuit. HER / Sort er utsolgt, men du finner en annen farge. HER

Isabel og jeg hadde en liten photoshoot uten at noen av oss merket at begge niplene mine hang ut, HVORDAN ER DET MULIG? Dere kan tro vi lo godt da vi så gjennom disse bildene. Kanskje jeg skal bytte ut puppebildet jeg har hengt i stua med dette istedenfor? 😉 Hehe neida, jeg ELSKER det nye bildet mitt, det er så fint. For dere som er nysgjerrige så kan dere adde meg på Snapchat; Sofieeec

Isabel og jeg hadde en liten date i går, vi skulle egentlig på en restaurant som ligger på Sørenga, men vi begge var enige om at vi ikke orket å gå så langt. Vi begge har også blitt enige om at vi skal begynne å være litt mer økonomisk, så det var selvfølgelig helt uaktuelt å bestille seg taxi dit. Vi bestemte oss derfor for å spise på Johnny Rockets som jeg har gjort 74757 ganger de siste månedene. De burde egentlig sponse meg snart, HEHE HINT!!!

Vi skulle vel egentlig møtes for å bestille billetter til Los Angeles og spille inn litt YouTube-videoer, men endte heller med å spise mat. Jeg skal ikke nekte for at det er ulikt oss akkurat, haha. Vi har blitt enige om at vi skal bestille billettene til L.A denne uken, så jeg er spent på om det faktisk skjer. Hun reiser jo til Dubai neste uke, så om vi ikke skal vente så alt for lenge så må vi få rævva i gir. Jeg vet ikke med dere, men vi er i alle fall klar for PARTY, kleine Snapchat og masse moro. 

15 kommentarer

Siste innlegg