DATENIGHT

Categories Personlig

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly


Lignende jumpsuit. HER / Sort er utsolgt, men du finner en annen farge. HER

Isabel og jeg hadde en liten photoshoot uten at noen av oss merket at begge niplene mine hang ut, HVORDAN ER DET MULIG? Dere kan tro vi lo godt da vi så gjennom disse bildene. Kanskje jeg skal bytte ut puppebildet jeg har hengt i stua med dette istedenfor? 😉 Hehe neida, jeg ELSKER det nye bildet mitt, det er så fint. For dere som er nysgjerrige så kan dere adde meg på Snapchat; Sofieeec

Isabel og jeg hadde en liten date i går, vi skulle egentlig på en restaurant som ligger på Sørenga, men vi begge var enige om at vi ikke orket å gå så langt. Vi begge har også blitt enige om at vi skal begynne å være litt mer økonomisk, så det var selvfølgelig helt uaktuelt å bestille seg taxi dit. Vi bestemte oss derfor for å spise på Johnny Rockets som jeg har gjort 74757 ganger de siste månedene. De burde egentlig sponse meg snart, HEHE HINT!!!

Vi skulle vel egentlig møtes for å bestille billetter til Los Angeles og spille inn litt YouTube-videoer, men endte heller med å spise mat. Jeg skal ikke nekte for at det er ulikt oss akkurat, haha. Vi har blitt enige om at vi skal bestille billettene til L.A denne uken, så jeg er spent på om det faktisk skjer. Hun reiser jo til Dubai neste uke, så om vi ikke skal vente så alt for lenge så må vi få rævva i gir. Jeg vet ikke med dere, men vi er i alle fall klar for PARTY, kleine Snapchat og masse moro. 

15 kommentarer

15 thoughts on “DATENIGHT

  1. Synes det er rart at du og Isabel begge ønsker dere en flott bolig. Skjønner ikke at dere stadig shopper og reiser. Se på Kristine Ullebø, Kristin Gjelsvik og Sophie Elise alle har kjøpt seg bolig. Ser ut for meg at de shopper mindre og reiser ikke så ofte som dere.

  2. skulle ikke du til la med isabelle eriksen? hvorfor drar du alltid fra henne, var det ikke sånnn sist gang også? så frekk du er. stakkars isabelle eriksen

  3. Hva hadde du gjort om en leser kontaktet deg og fortalte noe de hadde planer om eller hadde blitt utsatt for, for eksempel som å ta livet sitt eller blitt seksuelt misbrukt?

  4. Hvem skal dere reise på ferie med? Blir det deg og Isabell eller noen flere? Er det noe spesielt dere ønsker å gjøre mens dere er der nede?
    Siden du tar over Andrea sin blogg, kunne du og venninenne hennes ha skrevet en friend tagg til henne? Jeg syntes det er gøy med spørsmål som hvordan dere fant tonen, hendelser som har vært særlig morsomme eller kleine, en latterlig krangel dere har hatt osv. Det hadde også vært gøy om dere skrev om de ulike guttene på love island, inntrykket dere har av dem og om dere tror andrea og vedkommende har forutsetninger for å finne kjærligheten eller ikke? Fortell hvem dere håper på også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *