10.000 KRONER FOR BRUKTE TRUSER

Categories Personlig

Etter at jeg ble en blogger og en offentlig person har jeg opplevd mye rart, samtidig som jeg har fått merkelige henvendelser og spørsmål. Noen har skremt meg, mens andre har gjort dagen mitt litt bedre. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele noen av de rare tingene som har skjedd i løpet av 1,5 år. Herregud folkens, tenk at det snart er 2 år siden vi ble kjent. Jeg føler meg jo enda veldig ny i dette gamet, men det begynner jo faktisk å bli et par år siden jeg startet å blogge profesjonelt. Jeg vil uansett bare takke alle dere som trykker dere inn her hver eneste dag og som legger igjen fine tilbakemeldinger. I love you guys <3

– Rett etter Paradise Hotel var ferdig fikk jeg et tilbud om å være med i en pornofilm for 10.000 kroner. 

– Jeg fikk også tilbudet om å ha trekant med et kjærestepar.

– Etter Paradise fant vi en nettside der noen hadde screenet alle scenene der vi var nakne eller lettkledde. De diskutere oss og kroppene våre, hvor forbanna merkelig er ikke det? 

– Jeg fikk spørsmål om jeg ønsket spons på kirurgiske inngrep, hehe nei takk! 

– Jeg fikk en mail fra en jente som ønsket å være en del av forholdet til Morten og meg. Hun skal ha creds for å være så åpen og ærlig, men jeg synes likevel det er rart å spørre noen som ikke har gitt noen uttrykk for at vi ønsker en tredjepart i forholdet vårt. 

– Jeg har fått spørsmål om å selge en truse for 10.000 kroner, and i did! Haha neida. 

– De gangene jeg har vært i L.A har jeg fått spørsmål om jeg vil være sugarbaby og om jeg ville møte en på cafe. Jeg skulle få 10.000 kroner for cafebesøket. Hadde jeg sagt ja, og krevd fire til så kunne jeg kjøpt meg en Chanel 😀 ;PPpppp

– Jeg har fått spørsmål om jeg ville selge Celine for 500 kroner, haha. Jeg hadde ikke solgt Celine for 10 millioner engang. 

14 kommentarer

14 thoughts on “10.000 KRONER FOR BRUKTE TRUSER

  1. Hvorfor tror du Andreas føler seg så truet av Andrea? Veldig tydelig at han føler han må fremme seg selv…

  2. Hva syntes du om dt Andreas skrev til Andrea på hot seat idag? Dt ødela mange av vinnersjansene hennes

  3. Ida: Som dere sikkert forstår så er det jo Andreas hun møtte på byen i og med at det var han som stilte spørsmålet. Andrea husket ikke at hun hadde møtt han og ble fortalt det av oss vennene dagen etter. Det er jo åpenbart at Andreas føler seg truet og er ute etter å ødelegge for andre for å fremme seg selv, noe jeg personlig synes er en dårlig egenskap. Kanskje han ikke har ekte følelser selv, og er redd for å bli gjennomskuet. Det var også Andreas som kom bort til Andrea å fortalte henne at han skulle være med ettersom at han hadde sett at hun hadde blitt sluppet.

  4. Synd det ikke er en hotseat til.. da hadde jeg rukket å sende inn et spm om hvorfor Andreas er en liten bitch 🙂

  5. Fikk så vondt av Andrea❤️ (Stemmer på henne og Morten) synes det er så smålig gjort av Andreas å ta ting på den måten for å fremme seg selv..

  6. Det at Andreas og Nicklas synes det med Andrea var så bra viser jo at vil bare ha pengepremien.

  7. Første gang jeg legger igjen en kommentar her, men nå føler jeg veldig for det. Så nettopp dagens episode av love Island og dette med Andrea. Nei, det kommer ikke veldig i Andrea sitt favør dette som muligens har blitt sagt. Likevel så blir jeg dirkete sjokkert over oppførselen til Andreas- måten han smiler på og den samtalen han har med Nichlas etterpå hvor han liksom skal fortelle at han har vært usikker på om han skulle stille det eller ikke og at HAN føler at det fra Morten sin side er ekte, men får ikke helt filingen fra Andrea. Da lurer jeg på, hvordan kan han vite dette? Og dette har han kun spart til slutt for å sette Andrea i et dårlig lys kun for å bedre sine egne vinner sjangser. Nei, jeg som liker Silje så godt, men nå håper jeg ikke de vinner! Heia Andrea og Morten eller Ellinor og Christian!!

  8. Herreguud, så lange beina dine ser ut på disse bildene! Snakk om modellbein og legs for days!! *misunnelig*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *