UKENS SPØRSMÅL

Categories Personlig

Tror du Andrea og Morten vinner Love Island?
Det er veldig vanskelig å si, men jeg håper selvfølgelig det!

Noen tips til å tørre å være seg selv (homofil) i et miljø som forventer noe annet?
Nå vet ikke jeg om det er venner eller familie som står bak “miljø”, men jeg tenker at de som elsker og bryr seg om deg aksepterer deg for den du er. Jeg tenker kanskje at det er i slike situasjoner man ser hvem som er dine ekte venner og ikke. Det er vanskelig for meg å komme med tips da jeg aldri har vært i en slik situasjon, men det beste tipset jeg kanskje kan gi deg er å ikke glemme din egen verdi. Du er BRA og du fortjener at mennesker rundt deg behandler deg bra uansett hvem du forelsker deg i. Merker du at noen trekker seg unna deg eller ikke behandler deg bra, så har du alltid en venn i meg <3 I belive in u! 

Har du endret mening om Morten nå som du ser hvor mye han utfordrer Andrea til å vise følelser?
Jeg digger Morten, han er tvers igjennom god. HEIA HEIA

Har du et mål i livet?
Nei, jeg har mange 🙂 

Kan du og Morten lage en video sammen? Digger dere!
Tusen takk <3 Vi har en YouTube-kanal sammen som du finner HER

Favorittdrikke og klesmerke?
Drikke er helt klart Nocco og Pepsi Max. Hmmm… Jeg tror ikke jeg har noen favoritt når det kommer til klesmerke. 

Vet du hvem som vinner Love Island?
Nei, det vet jeg ikke. Det er det faktisk ingen som vet enda, haha. Dere måå forresten huske å stemme på Andrea og Morten i Love Island sin app <3

Kunne du vært med på Ex on the beach? 
Neeei, aldri i livet. Det siste jeg vil er å være stuck på en villa med eksen min, haha. 

Hvor lenge har du lyst til å holde på med blogg?
Jeg vil holde på i mange år til, men jeg vil jo etterhvert utvikle meg. Jeg ser jo for meg at hovedinntekten min kommer fra noe helt annet og mye større en del år frem i tid. 

Hva synes du om spørsmålet Andreas stilte Andrea? Jeg synes selv han svekket sin posisjon. Og hvilket av de parene tror du står sterkest inne i finaleuken ?
Jeg er helt enig med deg. Uansett situasjon så føler jeg aldri at man kommer sterkere ut av tråkke ned noen andre i håp om å styrke seg selv. Andreas var jo tross alt den som kom bort til Andrea på byen, så jeg forstår ikke helt hva han ønsket å få ut av det? Jeg tror nok Andrea, Morten, Christian og Ellinor er de som vil så sterkest i finaleuken. 

Hvordan går det med deg og Morten?
Det går veldig bra <3 Takk som spør!

Blir det rart om både du og Andrea har en kjæreste som heter Morten? 
Det blir ikke rart, men helt sikkert veldig forvirrende, hehe!

Tror du Andrea vinner Love Island?
Jeg vil si at hun har gode sjanser. Er det noen jeg synes fortjener å vinne så er det hun og Morten. Jeg har aldri sett eller hørt at Andrea har vært sånn rundt en gutt før, så det er jo veldig koselig å se. Andrea hadde uansett aldri klart å faket en forelskelse, så jeg vet at det her er noe som har store muligheter for å funke på utsiden. Jeg ser veldig frem til å møte Morten i alle fall 😉 

Når Andrea kommer hjem, skal dere overraske henne med taco da?
Jeg skal overraske henne på flyplassen tenkte jeg <3 

Hvem var ditt første kyss?
Det var en gutt som het Håvard som jeg var såå forelsket i. 

Favoritt klesbutikk?
Nelly eller Pretty Little Thing. 

Hvem ville du valgt som kjæreste om du ikke hadde hatt Morten?
Justin Bieber eller Ariana Grande. 

Hva tenker du de gangene du får mye hat?
Noen ganger går det fint, noen ganger er det skikkelig kjipt. 

Hvordan har Paradise Hotel påvirket livet ditt?
Paradise er jo mye av grunnen til at jeg er her i dag, så jeg vil jo absolutt si at det har gitt meg en helt ny hverdag med masse nye venner. 

Anbefaler du andre å være med på Paradise Hotel? 
Jeg kan hverken si ja eller nei. Det å være med på et slikt program kan være en stor påkjenning for mange, så det er noe man må tenke seg godt gjennom før man eventuelt sier ja. Jeg hadde det til tider veldig tøft både under innspilling og i ettertid. Det er ikke alle som takler presset som følger med, og det er veldig viktig å huske at det ikke bare er fest og moro. 

Tar du til deg alt hatet du får?
Nei, så absolutt ikke. Det er likevel noen som alltid klarer å treffe et sårt punkt som igjen trigger meg, men som oftest klarer jeg bare å le det bort. 

Er livet etter PH hardt? eller er det bedre noen gang? 
Alt i alt så er jeg mye mer fornøyd med livet jeg har nå, enn det jeg hadde før. MEN det livet jeg har nå er absolutt mye hardere med tanke på jobb, press og forventinger. Likevel er det en del av å være blogger, og jeg kunne aldri byttet det ut med noe annet. I love my job <3

Er det en kjendis du misliker mye?
Ikke som jeg kommer på akkurat her og nå. Jeg pleier ikke å bruke hverken tiden eller energien min på å gå rundt å mislike andre. Er det noen jeg ikke liker så gjør jeg det så enkelt at jeg ikke følger de noen steder, så slipper jeg å bli provosert frivillig hver eneste dag. 

Liker du kroppen din slik den er nå?
Jeg vil bli sjokkert om jeg en dag er 100% fornøyd med meg selv, selv om jeg håper at det skjer. Jeg som alle andre mine ting jeg er mindre fornøyd med, men alt i alt så er jeg fornøyd med kroppen min. 

Hvem liker du minst og mest på Love Island? Utenom Andrea.
Per dags dato så er det ingen jeg har noe i mot der inne, men om jeg må velge så er det nok Andreas jeg liker minst. Ikke bare på grunn av det han gjorde i går, men også for at jeg synes det er ekstremt slitsomt at han skal være SÅ opptatt av Instagram. Den jeg liker best nå må nok være Morten, han virker som en veldig snill og jordnær gutt. 

Har du noen gang vurdert å slå opp med Morten? Visst du sier ja, hva gjorde han?
Jeg tror både Morten og jeg vurderte å slå opp med hverandre den perioden vi ikke hadde det bra sammen. Han gjorde ikke noe spesielt, vi bare fikk det ikke til å funke. Heldigvis ordnet det seg med en ny tankegang, annen innstilling og ståpåvilje <3

 

Om det er noe mer du lurer på, så kan du spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare dere <3

42 kommentarer

42 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL

  1. Hva er det Andreas spurte Andrea om? Fikk ikke med meg episoden igår! Nå er jeg skikkelig forvirra

  2. Anonym: Er ikke bifil nei, hehe! Jeg bare har og har alltid et kjendiscrush på henne. Hun er så pen og virker samtidig så utrolig snill og jordnær. Svaret var bare ironisk, selv om Ariana er drømmedama!

  3. Kan du vlogge når du overrasker Andrea på flyplassen. Slik at vi får se reaksjonen hennes?❤️

  4. Du tror sånn serr at du blir kulere og mer kjent av å kun legge ut videoer av isabel raad på snap

  5. Syntes det er litt rart at du misliker Andreas fordi han er så opptatt av Instagram når du er minst like opptatt av bloggen din som på mange måter er ganske likt..

  6. Så bra at du er ærlig om forholdet mellom deg og Morten! Viktig at unge lesere skjønner at å være i et seriøst forhold ikke bare er rosenrødt <3

  7. Hei, har du noen tips til hvordan et forhold skal holde seg? Jeg og kjæresten min har vært sammen i snart 3 år, og for litt siden så sa han at han haddde mista litt følelser for meg. Han sier at følelsene har bygget seg litt mere opp igjen, men er så sykt redd for at det blir slutt, fordi jeg elsker han overalt på jord. Plis Kom med noen tips eller oppmuntring!

  8. Anonym: Jeg skulle ønske jeg hadde noen tips, men jeg har dessverre ikke det. Eneste jeg vet er at en pause hjalp for oss, men det vil ikke si at det hjelper for andre. Jeg tror det beste tipset jeg kan gi er å snakke sammen og prøve å finne ut hva som funker og ikke. Lykke til >3

  9. Ukens spørsmå: Hva synes du om folkene på ex on the beach ? Jeg synes di er ganske barnslig og sexfiksert og kroppsfiksert og di diskuterer hvem som er kjekkest og hvem som er best. Vi er da jævla bra alle sammen på alle våre måter herregud! Enig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *