2018 VIL BLI MITT ÅR

Categories Personlig


Settet er fra SHEIN

HAHAHA SEEE PÅ DEN LILLA STRIPA I HÅRET MITT, DET ER HEEELT KRISE! Som dere kanskje forstår så hadde jeg i blåsjampoo litt for lenge, og dette ble altså resultatet 🙂 Veldig fint! Jeg har også innsett at jeg må rette håret mitt hver eneste dag for å få håret mitt og extensions til å se naturlig ut sammen, noe det absolutt ikke gjorde her. Jeg får litt vondt i magen av å tenke på at jeg gikk rundt sånn i hele går og følte meg kjempefin, haha. 

Utenom hårkrise så fikk jeg akkurat vite når Andrea og de kommer hjem fra Gran Canaria. Det er helt rart å tenke på at jeg ikke har sett henne på tre måneder. Vi har nesten vært limt sammen siden vi møttes på PH, og nå har det altså gått tre måneder. Det var noe som skjedde i sommer som forandret alt, og som gjorde at jeg ikke fikk sett Andrea før hun reiste. Jeg gleder meg derfor skikkelig til jentekveld med full update på absolutt ALT som har skjedd inne på Love Island. 

Jeg husker ikke om jeg fortalte dere det eller ikke, men jeg har alltid vært innstilt på at 2019 kommer til å bli mitt år, men akkurat nå ser det ut som at kanskje 2018 kan bli mitt år. Jeg skulle ønske jeg kunne dele mer med dere, men om jeg får denne muligheten så har jeg virkelig ikke ord. Det er bare et levende bevis på at man kan få til AKKURAT det man vil om man jobber hardt nok. Jeg er i alle fall helt bestemt på at jeg aldri kommer til å gi meg før jeg oppnår alle målene jeg har satt meg. WUHU!!!

15 kommentarer

15 thoughts on “2018 VIL BLI MITT ÅR

  1. Drømmen min har alltid vært å skrive bok. Tror du man kan få til det uten et kjent navn eller blir det helt umulig? Hørt det er veldig vanskelig….

  2. Når har du tenk å være åpen om at du har tatt Restylane og botox? Man ser det ganske godt hvis man ser på gamle bilder av deg…

  3. Blir helt deprimert over hvor barnslig og umoden du er mot leserne dine. Om de skriver teite og barnslige kommentarer, så må du bare svare på samme måte, om ikke værre? Du synker ned på deres nivå, vis heller at du er et bedre og mer voksent menneske.

  4. Anonym: Tror bare ikke alle som forstår når jeg svarer på en humoristisk måte. Vedkommende har lagt igjen kommentarer som dette hver dag på bloggen min og aksepterer ikke svaret mitt som jeg ga første gang, da orker jeg ikke å gi seriøse svar mer 🙂

  5. Sofie, du som var så fin med kortere hår. Men jeg skjønner jo at du sikkert trives godt med denne lengden! Bare vit at om du går tilbake til kortere finnes det noen som syns du er vilt nydelig med kortere hår også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *