FOSTERFAMILIE SØKES

Categories Samfunn

For en stund tilbake så besøkte jeg dyrebeskyttelsen i Tromsø etter at de la ut et innlegg på Facebook om at de trengte flere fosterhjem. Jeg kontaktet derfor dyrebeskyttelsen og avtalte et besøk. Først og fremst så vil jeg gi skryt til alle de som jobber der, for dette gjør de helt frivillig. Det er ingen lønn, bare mennesker med et hjerte av gull og en stå på vilje ikke mange har. Det rørte virkelig hjertet mitt å se hvor mye de bryr seg om dyrene de har der, og hvor mye tid og energi de legger i det. 


Bildene er hentet fra Dyrebeskyttelsen Tromsø sin nettside.

Dette er bare noen av de fine kattene DU kan bli fosterfamilie til. Ønsker du deg en venn for livet, eller å hjelpe noen som trenger det så har du muligheten nå. Det er mange katter som trenger et nytt hjem med masse kjærlighet og omsorg. Om det kan være interessant for deg så kan du kontakte dyrebeskyttelsen i Tromsø på e-post: [email protected] eller telefon: 905 24 047

Om du ikke kan være fosterfamilie så kan du donere penger eller bli medlem HER. Har du ikke mulighet til donasjon, så setter jeg veldig stor pris på om du vil dele dette innlegget videre. Kanskje det treffer noen som har muligheten til å bidra eller bli fosterfamilie. SÅ DEL DEL DEL DEL <3 Takk på forhånd. 

6 kommentarer

6 thoughts on “FOSTERFAMILIE SØKES

  1. Kjempe bra at du bryr deg om de hjemløse dyrene her i verden❤️❤️ Verden trenger flere av deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *