8 thoughts on “OVERRASKER ANDREA OG MØTER MORTEN FOR FØRSTE GANG

  1. Herregud så koselig 🙂 Ble litt rørt jeg av å se dette <3 Morten og Andrea er så perfekte for hverandre <3 Hun er så heldig som har en så fantastisk venninne som deg <3

  2. Ser ut som hun eldre damen i bakgrunnen blir like glad. Ble i godt humør bare av å se hennes reaksjon på at dere overrasker Andrea. Herlig!

  3. Har du også planer om å gi ut bok eller? Isåfall så hermer du utrolig mye etter dem andre bloggerene, er jo så mangen allerede som har gitt ut bok.. men Isabel sin topper nok kaka på å ha best bok over alle!

  4. Hei fineste! <3<3<3 Åhhhh, det var rett og slett søtt å se at Morten ble litt overasket over at Andrea skulle komme på besøk og at han spurte så entusiastisk om Morten også skulle være med!!! 😉 <3 De to (Morten & Morten) mååå lage noen vlogger sammen ass!!! 😀 Tror de klikker sååå godt sammen!!! WIIIII!!! LOVE YOU!<3<3<3

  5. Anonym: Hahaha, jeg er ikke den første til å “herme” da i så fall. Skal man begynne å herme så hermer jo absolutt alle etter de første bøkene som ble gitt ut. Men bare et spørsmål? Hva har egentlig det å si? Hvorfor skal man IKKE gjøre det når interessen er der? Hvorfor skal IKKE noen få lov til å fortelle sin historie, kun på grunn av at noen andre har gjort det før dem? Jeg kjenner jeg begynner å bli mektig lei av den “du hermer” greia. Skulle trodd vi var tilbake til 8ende klasse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *