GIVEAWAY PÅ FILLERS?!

Categories Samfunn

Reklame | Annonselenker Nelly og sponset vipper av Lashes By Kasja

Jakke. HER / Bukse. HER / Sko. HER / PS: ALT ER PÅ 20%. RABATTKODE: Nilsen20

H e r r e g u d for en dag jeg hadde i går. Det startet med tre timer søvn, etterfulgt av fire møter. Først var Morten og jeg med Anne Brith og United Screens på Lofoten Fiskerestaurant som ligger på Aker Brygge. Som dere sikkert vet så liker jeg ikke fisk, så jeg var bare med for selskapet sin skyld. Er du en av de som spiser fisk så vil jeg virkelig anbefale dere å ta dere turen innom. Koselig lokale og et veldig hyggelig personale. 

Etter lunsjen var det rett til Lashes By Kasja for å fiske vippene til alt som skjer fremover. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere hva, men det er ikke så mye av det som er så veldig spennende for dere, men mest meg, hehe. Dere la kanskje ikke merke til at jeg ikke hadde vipper på de øverste bildene her? Det som er morsomt er at hver gang jeg fjerner vippene mine, så er det ingen som legger merke til det. Jeg har begynt å like naturlige vipper mer, da mine gamle kanskje var litt.. voldsomme? haha. Jeg skal ikke si at vippene mine ser naturlig ut akkurat nå, men det var for at jeg ba om masse vipper i og med at jeg blir bortreist en stund. Det er kjipt å være i Los Angeles med tre vipper og ligne på Isma, så det var bedre å være på den sikre siden. 

Etter vippetimen min var det rett på diskusjonsmøte om forslag til etiske retningslinjer. Skal jeg være helt ærlig så sitter jeg igjen med litt blandede følelser etter møte. Jeg er helt for forslagene som har kommet, men jeg følte likevel det var så mye mer jeg kunne sagt. Jeg hadde ingen anelse om at vi i det hele tatt skulle si noe før vi ankom, noe jeg personlig synes var ganske trist. Hadde jeg visst det så hadde jeg selvfølgelig forberedt meg, for jeg har mye mer på hjertet enn “Ja, jeg er enig”. Jeg synes hun som var Influencer ansvarlig? for VG stilte utrolig gode spørsmål, og kom vel egentlig med punkter som mange av oss tenkte på. 

Uansett hvordan man vrir og vender på det, så er det absolutt veldig nødvendig at det kommer noen retningslinjer. Jeg tenker da spesielt på det å dele ut rabattkoder til fillers, noe som burde vært ulovlig for lenge siden. Det var jo faktisk noen i Sverige som hadde giveaway på 1ml restylane på Instagramen sin, HVOR FORBANNA SYKT ER IKKE DET? Jeg klarer ikke helt å se for meg at noen her i Norge skulle gjort det, men man vet jo aldri. Det er ikke så lenge siden jeg så en influencer dele ut rabattkode på fillers, men her mener jeg også at ikke bare influenceren har et ansvar, men også firmaet bak. 

Etter møtet var ferdig måtte jeg kjappe meg inn i en taxi for å rekke skolen som startet 17.00. Jeg fikk bare vært der i et par timer ettersom at jeg hadde et nytt møte på kvelden. Denne uken er faktisk fullstappet med møter, skole og jobb, så jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til “ferie” i Los Angeles <3 

Apropos møter, jeg skal være et sted om et par timer, så vi snakkes senere <3 

5 kommentarer

5 thoughts on “GIVEAWAY PÅ FILLERS?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *