NORSKE KJENDISER, SØSKEN OG BLOGGERE

Categories Personlig

Jeg har sett at det har vært populært tidligere med sånne “min favoritt” lister, så jeg tenkte derfor å komme noen år senere, hehe. Jeg tenkte uansett at jeg skulle ha en litt annen vri på det, med å ta med noen punkter som er vanskelig å svare på. 

Min favoritt… 

Roomie. Jeg har bodd i 5 forskjellige kollektiv om vi regner med Morten, så jeg har med andre ord litt å velge i. Det er vel ingen hemmelighet at jeg trives veldig godt sammen med Morten, men skal vi gå ut i fra roomie så er det helt klart Andrea som vinner den. 

Bosted. Dere alle vet hvor mye jeg har savnet Trondheim, men jeg har endelig begynt å like Oslo. Jeg føler også livet jeg har her er mye bedre enn det jeg hadde i Trondheim, så jeg vil derfor si at Oslo vinner denne. Hvem hadde trodd det for et år siden? 

Blogger. Andrea har fått meg dilla på bloggen til Angelica Blick, så det må vel kanskje bli henne. 

Instagram. Jeg hadde egentlig ikke bestemt meg for å dele denne profilen, men nå avslører jeg hvor jeg henter 90% av inspirasjonen min fra. Cherimadeleine. 

TV-serie. Gossip girl <3 

Kjendis. Ariana Grande, altså jeg er forelsket. 

Menneske. Mamma <3 

By. NEW YORK <3

Reisepartner. Det må nok bli Morten. Vi har det veldig morsomt sammen, og han er den perfekt fotograf, haha!

Søsken. Jeg er veldig heldig når det kommer til søskene mine, men skal jeg gå ut i fra den jeg har mest til felles med så må det være lillesøsteren min Liisamathisen på Instagram. I love you all <3

Minne. Det må nok være hele opplevelsen med og rundt Paradise Hotel. 

Reise. Det må nok være både første og andre tur jeg hadde til Santorini. 

Utested. Skal jeg velge utesteder i Norge må det nok bli Søstrene som ligger i Trondheim. Personlig synes jeg utelivet i Oslo suuuuger. 

Matrett. TAAAACOOO!!!

Årstid. Tro det eller ei, VINTER. 

Norsk influencer. Jeg klarer ikke å komme på en spesifikk, men jeg kan vel si det sånn at jeg elsker de som tør å snakke høyt, stå for meningene sine selv om de ikke alltid er politisk korrekt og kan se flere sider å ikke bare seg selv. Personlig synes jeg det er veldig slitsomt med mennesker som har ekstremt sterke meninger, men som likevel bare ser en side av saken. 

14 kommentarer

14 thoughts on “NORSKE KJENDISER, SØSKEN OG BLOGGERE

  1. Må dere skjøoe alt utstyret dere bruker på skolen eller får dere det? Hva var den skranken med alle tingene på, på skolen på storyen din. Har dere egen sånn kasse med sminke eller må dere hente nytt hver gang?

  2. Jeg var på eit foredrag om utøya, det var Simen Ålmos så hadde det. Kjenner du han? Han overlevde utøya.Elsker deg❤️

  3. Veldig bra innlegg❤️❤️ Jeg heier sykt på deg og det du gjør!! Sykt stor fan av deg og bloggen din<33 Hvis du leser denne kommentaren så blir jeg utrooolig glad:))
    xoxo-Gossip Girl;) (haha, jeg elsker også Gossip Girl)
    Stoor klem fra din aller største fan ever💞💞

  4. Bloggen din er spennende å lese, Sofie! La merke til du ofte skriver «det må nok være» er det fordi du er usikker eller ord som du bruker veldig ofte? 🙂
    Stå på flinke og gode deg 💗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *