ELSK-HAT FORHOLD

Categories Reise

Jeg måtte trekke en tann for noen år tilbake, som resulterte i en “tannløs” Sofie, haha! En liten funfact. 

babe <3

Disse løpte rundt på Universal Studios i dag. Hyggelig eller hva? 

UNIVERSAL STUDIOS  ♥

Som dere helt sikkert har sett på Snapchat og Instagram så var vi jentene på Universal i går, noe som var helt sykt. Amerikanere er jo helt crazy når det kommer til feiring, så dere kan tro vi hadde det gøy. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke hadde det så hyggelig i starten, da det var ganske ubehagelig å ha mennesker utkledd som klovner løpende etter deg med kniv og motorsag. Det var selvfølgelig bare tull, men det føltes veldig ekte akkurat der og da. 

Jeg ble faktisk så redd at jeg begynte å gråte da jeg hadde en som fulgte etter meg over en lengre periode, selv om jeg ba han slutte gjentatte ganger. Det tok heldigvis ikke så lang tid før man ble vandt til å ha mennesker utkledd som klovner løpende etter seg med kniv, så det gikk bra etterhvert. Man må jo bare tenke på hvem som gjemmer seg bak masken, så er det plutselig ikke så skummelt mer. 

Jeg vil likevel skryte over Universal Studios som har fått til et så sykt og gjennomført opplegg, til tross for at jeg fikk et elsk-hat forhold til det. Jeg kan vel allerede anbefale dere å planlegge neste års Halloween, for den burde virkelig være her i Los Angeles. Det er veldig morsomt å få oppleve noe annet enn det vi har hjemme i Norge, det er helt sikkert. Apropos Halloween, vi skal på årets første fest i dag. Jeg har planlagt hva jeg vil være, så jeg krysser fingrene for at jeg finner en butikk som har kostymet jeg er på utkikk etter. Jeg GLEDER meg til å vise dere <3 Vi snakkes i morgen, love love. 

5 kommentarer

5 thoughts on “ELSK-HAT FORHOLD

  1. Hallooooo!! Dere burde kjøpe billetter og dra på «dancing with the stars» da dere er i Los Angeles samtidig som når showet spilles inn. Elsker det showet.❤️

  2. Hei! Vil bare si en ting angående slike parker, selv hadde jeg aldri turt å dratt på US en slik kveld. Flere steder i USA har det vært onde mennesker, eller mordere under de kostymene…… som faktisk begår drap på turistene. perfekt kveld å gjøre det på, da de fleste utkledde er ansatte til det, men noen benytter en slik sjanse til ondskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *