EN SJOKKERENDE BESKJED

Categories Personlig

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly


Identisk Playsuit. HER ( den er på 70%)

Her om dagen var jeg på et møte på Egmont som jeg har sett at det har vært litt spekulasjoner rundt. Det er ikke sikkert alle har fått det med seg, men “blogg.no” ble kjøpt opp av Egmont, så blogger altså under Egmont. Det er derfor ikke så veldig unormalt at jeg er på møter der uten at det må være noe spesielt som skjer, hehe! 

Jeg fikk i alle fall en veldig overraskende beskjed på møtet, for jeg fikk vite at jeg var en av de bloggerne i Norge som var mest aktiv. Hittil i år har jeg skrevet over… wait for it!! 700 blogginnlegg. Skal jeg være helt ærlig med dere så fikk jeg mildt sagt sjokk over at jeg hadde skrevet så mange innlegg, for hvor kommer alle ideene fra? haha. 

Da jeg begynte å blogge aktivt bestemte jeg meg for at jeg skulle prøve å ha tre innlegg om dagen, slik at jeg kunne oppdatere dere på best mulig måte. Hvorfor jeg bestemte meg for å være så aktiv var rett og slett for at det var noe jeg savnet som bloggleser. Jeg elsket hver gang de bloggerne jeg leste oppdaterte bloggen, så det var derfor litt kjipt at det enten var annen hver dag eller en gang om dagen. 

Jeg tenker at det må være opp til hver enkelt hvor mye man velger å blogge, men jeg har i alle fall satt meg som mål om å prøve å ha tre innlegg om dagen. Noen ganger går det helt fint, mens andre dager har jeg hverken tid eller energi til å gjennomføre det. Jeg har jo også perioder der jeg har null inspirasjon og så vidt klarer å skape et innlegg, men jeg prøver alltid mitt beste.  

Jeg tenkte først at det var negativt at jeg var så aktivt, men jeg fikk en veldig fin bekreftelse på møtet at det var helt motsatt. De elsket at jeg brukte bloggen min så mye som jeg gjør, og sa at det bare var et godt tegn på at jeg liker det jeg driver med. Fra min side er det ingen tvil, for jeg elsker å kunne skrive og kommunisere med dere. Jeg føler meg så heldig som har denne plattformen, så jeg vil selvfølgelig bruke den så godt jeg bare kan. Jeg vil derfor bare takke alle dere herlige mennesker som trykker dere inn her hver eneste dag, I LOVE YOU <3

6 kommentarer

6 thoughts on “EN SJOKKERENDE BESKJED

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *