HUD, URENHETER OG RUTINER

Categories Personlig

Reklame | MAYBEAUTY

Det er ingen hemmelighet at jeg har slitt en del med uren hud den siste tiden, og har derfor vært en fast bruker av Maybeauty sine produkter. Som dere allerede vet så har jeg brukt blant annet The Incredible Face Mask over en lengre periode, og det av god grunn. Den er ikke bare bra for uren hud, men den hjalp meg også den perioden huden min var helt normal. 

Jeg har alltid hatt en del sorte prikker på nesen, så The Incredible Face Mask har vært det perfekte produktet for min hud. Den fjerner ikke bare sorte prikker, men også olje og død hud. Den motvirker også akne for dere som sliter med det. Jeg er veldig opptatt av å ta vare på huden min, og det er akkurat derfor produktene til MayBeauty har blitt en del av min hudrutine.

SLIK PÅFØRER DU FACE MASK:

♥. Vask huden din. 

♥. Påfør Face Mask på ansiktet, unngå bryn og området under øynene. 

♥. La Masken tørke i 30-40 minutter. 

♥. Fjern så masken. 

Selv om det er litt ekkelt, så vil du kunne se de sorte prikkene og død hud på masken etter du har fjernet den. Det er kun positivt, da det vil si at masken har fjernet urenhetene fra huden din <3

Eventuelle rester fra masken kan du vakse bort med en fuktig klut. Face Mask renser ikke bare urenhetene mine, den gjør også huden min glatt og myk. Jeg vet ikke med dere, men jeg pleier alltid å bli veldig tørr i ansiktet med engang det blir kjøligere ute. Den vil ikke bare gjøre huden din myk, du får også en veldig fin glød. 

Dette er noe av det som kom ut av huden min. Ja, det er veldig ekkelt, men så digg å få renset den skikkelig. 

Vil du også prøve denne fantastiske ansiktsmasken? Jeg har vært så heldig at jeg får lov til å gi dere 1 gratis Moroccan Miracle Hair Mask til verdi av 199 kroner når dere handler Face Mask eller et annet valgfritt produkt fra MayBeauty. Masken hjelper med å styrke håret ditt, samtidig som det gjør det mer levende allerede etter første behandling. Sliter du også med krusete og flokete hår? Da vil jeg virkelig anbefale deg å prøve denne masken. Den hjalp på mitt hår som alltid floker seg. Bruk rabattkoden: incrediblesofie

PS;  Rabattkoden varer bare i en begrenset periode, så vær rask å bestill The Incredible Face Mask HER ♥

11 kommentarer

11 thoughts on “HUD, URENHETER OG RUTINER

  1. Takk for tips! Men skrev ikke du i seneste spørsmålsrunde at du aldri har slitt med uren hud? Virker lite troverdig denne reklamen

  2. Prøv den dagen etter. Samme resultat, same bullshit. Billig og ingen effekt. Prøv Øa Mer som Bella.

  3. du svarte på et spørsmål her om dagen fra en leder at du ikke hadde noen tips til uren hud, og ba om tips fra leserne..nå reklamer du for et produkt mot uren hud som du påstår at du har brukt over en lengre periode? og i tillegg så sverger du til produktet, selv om du aldri før har slitt med uren hud, men har fått det nå mens du har brukt det? merkelig…

  4. Anonym: Som jeg skrev så har jeg aldri slitt med uren hud før nå. Kanskje jeg formulerte meg litt dårlig, men det jeg mente med «før nå» er den siste tiden. Jeg har skrevet innlegg om det tidligere som du finner her : http://sofienils1.blogg.no/1533832850_bildene_som_er_vanskelig__dele.html.

    Grunnen til at jeg ba andre komme med tips er for at hudpleie er så mye mer enn bare en maske, og det sier seg jo kanskje selv at man trenger gode renseprodukter og hudkremer, og der har jeg null erfaring og spurte derfor om råd. Masken er jo noe man bruker ved siden av renseprodukter.

  5. Jeg sliter med tørr hud, og fått en del urenheter. Er det sånn at den masken kun holder til engangsbruk? Eller får jeg brukt den flere ganger?

  6. Er så teit at alle bloggere reklamerer om den samme masken.. At ikke folk skjønner at det bare er lureri ! Denne masken kan ikke kurere hudproblemer. En krem fra hudlegen som heter tretinoin eller preparater med virkestoffet Benzoyl peroxide funker mot uren hud. Ikke gå i fella og kjøp denne masken som ikke fungerer eller har troverdig klinisk forskning. Vær litt kildekritiske !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *