DET ER ET HELVETE I LOS ANGELES

Jeg har fått en del spørsmål om hva som er det verste med Los Angeles, og det er helt klart trafikken. Jeg vet ikke hvor mange som bor her, men tallene er skyhøye, noe som resulterer i at det nesten alltid er rushtrafikk. Vi må alltid begrene mer tid enn hva vi egentlig trenger de gangene vi skal noe, for du vet aldri hvordan trafikken er. Noen ganger er du heldig og andre ganger kan det være helt stillestående i 40 minutter. Skulle jeg noen gang flyttet hit så skulle jeg hatt et helikopter som kunne flydd meg til de stedene jeg ville dra til, haha neida joda. Menneskene som bor her skal i alle fall få en klapp på skulderen for å ha tålmodighet til denne trafikken, for den tar livet av meg. 

Utenom trafikken så er det ikke så mye å klage på, det er kanskje litt for overfladisk og menneskene her kan til tider være ganske frekke. Jeg tenker også på det ekstreme presset alle de som bor her har hengende over seg hver eneste dag. Du må være rikest og kulest, ellers er du ingenting. Det er jo faktisk så ille at rike menn betaler for å ha pene jenter sittende på bordet sitt slik at de skal få et bra rykte. Det er ganske sykt å tenke på, men så viktig er det faktisk å vise seg frem her. 

Selv om jeg elsker Los Angeles så kunne jeg nok aldri bosatt meg her for alltid. Det er en verden som er deilig å kunne besøke av og til, men så er det også deilig å ha muligheten å trekke seg ut av den når det blir for mye. Det er nok heller ikke så mange år til jeg begynner å føle meg “for gammel” til å reise på slike turer, så jeg må vel egentlig bare nyte denne overfladiske/gale verden nå som jeg har den. Jeg blir faktisk 24 år til neste år, så om 3-4 år så har jeg kanskje mann, hus og barn. Jeg skal ikke nekte for at tanken på det skremmer meg skikkelig, men det vil nok helt sikkert være det rette for meg når den tiden kommer. Nå skal jeg bare nyte livet som “ungdom” her i Los Angeles med trafikken fra helvete, haha. 

24 kommentarer

Siste innlegg