HVORDAN ER STEMNINGEN MELLOM OSS?

Categories Personlig

Spør du meg så er Ine, Isabel og jeg en veldig morsom kombinasjon av mennesker. Vi er veldig forskjellige både når det kommer til personlighet og meninger, men likevel klikker vi så godt at vi har blitt en liten trekløver som finner på masse sammen. Er det noe jeg har lært i “voksen” alder så er det vel egentlig det at det er viktig å finne venner som er ulik deg. Det er på den måten du for eksempel kan se verden fra flere sider, om jeg i det hele tatt kan bruke den setningen? Vi lærer og utvikler hverandre, noe jeg synes er en veldig fint. 

Vi er jo også tre jenter med veldig sterk personlighet som selvfølgelig har skapt noen konflikter, men vi har alltid vært flinke til å forstå og se hverandre. Det tar aldri langt tid fra en diskusjon starter til en av oss sier unnskyld og stemningen er like bra noen sekunder senere. Jeg vet det har vært litt spørsmål rundt hvordan vi egentlig har det på ferie sammen, så her har dere sannheten. Til tross for noen teite diskusjoner har vi det veldig morsomt sammen, og disse to jentene er helt klart to personer jeg vil reise masse sammen med i fremtiden. 

Hittil har ferien vår vært så bra, og jeg kjenner at jeg nesten ikke klarer å vente med å se hva vi har i vente de neste dagene. Vi skal blant annet til Vegas, HVOR SYKT ER IKKE DET?? Jeg gleder meg veldig til å ta dere med på denne reisen sammen med den rare kombinasjonen vi er av mennesker, haha. Alt jeg kan si er at jeg er veldig glad for at jeg har møtt både Isabel og Ine, de har blitt veldig viktig for meg <3 

10 kommentarer

10 thoughts on “HVORDAN ER STEMNINGEN MELLOM OSS?

  1. Fine bilder! Hva synes du om alt hatet venninnen din Anne Britt får på Bloggomtoppbloggere? De truer med å politianmelde henne for ingenting!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *