EN OPPDATERING / UVENNSKAP & KREVENDE FORHOLD

Categories Personlig

Her om dagen hadde Morten og jeg en skikkelig fin dag i Oslo. Jeg synes byen er ekstremt vakker nå som det begynner å nærme seg vinter. Det er et eller annet med stemningen, fargene på trærne, menneskene og luften. Er det bare jeg som synes luften er så mye diggere nå enn hva den er på sommeren? Jeg gleder meg til hver tur jeg har med Celine, bare sånn at jeg kan komme meg ut i frisk luft og få litt energi. 

Jeg vil faktisk skryte litt av meg selv, for de siste dagene har jeg klart å slappe mer av enn vanlig. Jeg har ikke blogget like mye, jeg har vært flink til å gjøre ting som gir meg energi og jeg har sett mye på serie, haha. Jeg kjenner likevel på hele kroppen at det egentlig ikke er nok, men så har jeg forpliktelser og avtaler som jeg er bundet opp til. Skal jeg kunne ta meg “fri” fra disse må jeg jo sykemelde meg, noe som er helt uaktuelt. Da vil jeg miste en del muligheter jeg har jobbet hardt for å få, så jeg må finne en annen løsning. Heldigvis så vet jeg at alt ordner seg til slutt, og denne gangen har jeg virkelig troen på at jeg kommer til å klare det. 

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan Morten takler at jeg ikke alltid er på topp, og alt jeg kan si er at han er en veldig snill og forståelsesfull kjæreste. Det er nok ikke alltid enkelt å være sammen med meg og min bagasje, men han har aldri fått meg til å føle meg som en byrde eller at problemene mine er for mye for han. Tusen takk vennen <3 Han reiser faktisk fra meg på søndag og skal være borte i over 10 dager, så jeg booket derfor flybillett hjem til Tromsø. Jeg ønsker ikke å være alene akkurat nå, og hjemme hos mamma er et sted jeg virkelig kan slappe av. 

Jeg fikk også kritikk for at jeg ikke hadde svart på kommentarene deres i et innlegg der jeg skrev at jeg måtte begynne å prioritere meg selv. Jeg er selvfølgelig helt enig i at jeg burde svart dere alle, men jeg hadde rett og slett ikke kapasitet. Er det en ting jeg likevel vil at dere skal vite så er det at jeg leser alle kommentarene jeg får, selv om jeg ikke alltid svarer. Jeg setter enormt pris på alle dere som trykker dere inn her hver dag og legger igjen hyggelig kommentarer, det håper jeg virkelig at dere vet. 

Bare en siste ting som jeg føler jeg har svart på dette en del ganger nå, men likevel så fortsetter spørsmålene å komme om Kevin og meg. Jeg skal ikke legge skjul på at vi har mindre kontakt enn hva vi hadde før, men det har ingenting med vennskapet vårt å gjøre. Kevin vil for alltid være en veldig god og nær venn av meg, selv om vi ikke snakker sammen hver dag eller møtes like ofte. Jeg er opptatt med mitt og han er opptatt med sitt. Jeg har prøvd å få Kevin til Oslo en god stund nå, så får vi håpe at han snart dukker opp <3 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *