SMINKELOOK / MIN FØRSTE FESTSMINKE

Categories Sminke

Reklame | Tone Lise Akademiet

Skal jeg være helt ærlig med dere så gruet jeg meg litt til å komme på skolen denne uken da jeg har vært borte to uker etter hverandre. Jeg var livredd for at de andre jentene hadde lært mye mer enn meg, og at jeg ikke kom til å klare å sminke på deres nivå. Det jeg tror som er litt dumt med meg er at jeg har litt for lett til å undervurdere meg selv, og kanskje glemme at jeg faktisk kan sminke (litt, i alle fall). Vi har også veldig flinke lærere på skolen, så jeg fikk både vist og forklart det jeg hadde gått glipp av.

Denne uken har vi hatt kveldssminke som tema, noe jeg har gledet meg veldig til. Det er svært sjeldent jeg sminker meg selv naturlig, så jeg føler mer at dette er meg. Jeg elsker jo masse highlight, en dekkende foundation, liner og overdreven øyenskygge. 

Jeg skal ikke ta på meg creds for eyeliner, for det var det læreren som visste meg. Jeg vil likevel si at jeg er veldig fornøyd med resultatet med tanke på at dette var min første gang. Hva synes dere? 

I dag skal vi lære sota øyne, noe jeg tror kan bli veldig spennende. Ønsker dere før og etterbilde av en slik sminkelook også? I så fall, let me know <3

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *