MINE PRIVATE SNAPCHAT-BILDER

Categories Personlig

Dere som følger meg på Snapchat så kanskje at jeg la ut noen herlige videoer fra en sen sommerkveld? haha. Selv om jeg deler mye på mine sosiale medier så er det likevel noe jeg holder for meg selv, spesielt de tingene som oppstår ute på byen. Jeg har nesten helt sluttet å dele snaps når jeg er ute å drikker, for jeg har innsett at det er ikke alt man trenger å dele. Personlig synes jeg det er viktig å kunne stå inne for alt man legger ut, og det sier seg kanskje selv at “fulle Sofie” tenker litt annerledes enn “edru Sofie” 

Jeg tenkte uansett at jeg skulle dele noen av mine morsomste kvelder med dere, enjoy! 

Bilde nummer en: Dette ble tatt noen dager før jeg reiste til Mexico. Jeg husker at jeg var så nervøs på den tiden, så jeg prøvde å få tankene over på andre ting. Dere ser jo hvor bra det gikk 🙂 

Bilde nummer to: Altså jeg tuller ikke når jeg sier at det er en av de morsomste kveldene jeg har hatt på byen ever. Har dere sett storyene mine, så forstår dere sikkert hva jeg mener. Bakgrunnen på alt dette var at det var en kjendis i Tønsberg (husker ikke hva han heter) og hver gang noen kom bort til han så sa han “hey, whats up?”. 

Bilde nummer tre. Hei Hei Frida og Sofie 14 år. 

Bilde nummer en: Ble tatt rett etter Paradise hadde begynt å gå på TV. Jeg husker jeg la det ut på Instagram å skrev “Gleder meg til du sjekker inn neste uke”, så fikk jeg masse kjeft for at jeg spoila noe som allerede var spoila, haha. 

Bilde nummer to: En veldig annerledes og brun Sofie og Andrea? Jeg savner virkelig den tider etter Paradise der alle fant på masse og var sosiale hele tiden. 

Bilde nummer tre: Carina + Morten = <3 Jeg tror ikke dere kan forstå hvor morsomt vi hadde det denne kvelden, selv om jeg våknet opp til litt kritikk dagen etter for å ha delt sånne bilder av de to. Jeg klarer ikke å se hvorfor det var så grusomt, men så er jo vi alle forskjellige 😉

Bilde nummer en: Liten nipslip, men ellers en glad og fornøyd Sofie. 

Bilde nummer to: Sofie og Ine på nye eventyr i L.A. Pretty ladies <3 

Jeg hadde en periode der jeg alltid skulle prøve meg på fine bilder av meg selv 🙂 Vet ikke helt hva jeg skal si om bilde nummer tre? Jeg vil heller påstå at jeg var mer skummel enn hva jeg var pen. 

5 kommentarer

5 thoughts on “MINE PRIVATE SNAPCHAT-BILDER

  1. Haha, gøyale bilder dette her!! Syns flere bloggere (inkludert meg selv forøvrig) godt kunne vært litt flinkere til å tørre å legge ut slike bilder.
    Men du, apropos ting man kanskje ikke egentlig er så keen på skal bli alt for offentlig. Når man er med i Paradise. Har man da noen rett til å nekte for at et eller annet skal bli brukt og vises på tv, hvis man har gjort eller sagt noe man virkelig ikke vil, sånn bortsett fra de aller mest ekstreme tilfeldighetene som at man har outet og sagt noe om en venn på utsiden eller noe da selvfølgelig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *