HAR JEG INGEN VENNER I TROMSØ?

Categories Personlig

I går fikk jeg et spørsmål om det eneste jeg gjorde i Tromsø var å ligge inne, og om jeg ikke hadde noen venner her. Vedkommende har helt rett, for jeg ligger mye på sofaen de gangene jeg er på besøk hjemme hos mamma. Jeg har ingen forpliktelser eller oppgaver, utenom å slappe av og ta vare på meg selv. Jeg stresser mye i hverdagen, så det er utrolig deilig å kunne komme hit å senke skuldrene. 

Det skal likevel sies at jeg har venner her, selv om det kanskje ikke er så mange. Jeg har valgt å holde kontakt med de jeg anser som ekte venner, da jeg rett og slett føler meg for gammel til å holde på vennskap som egentlig ikke er der. Det morsomme er jo at vennene jeg har her i Tromsø er de som har kjent meg lengst, men likevel de dere vet minst om. De aller fleste venninnene mine har jeg kjent siden tredjeklasse, noe som begynner å bli en del år nå. 

Det som er så fint med jentegjengen her er at da jeg prøvde å leke den kuleste i klassen, så oppførte de seg likevel som barn/ungdom skal gjøre. Jeg husker godt en episode da vi satt på biblioteket, og hun ene sa at det var ekkelt å kysse gutter. Jeg husker ikke nøyaktig hvor gamle vi var, men vi var i den alderen at kyssing og guttelus enda skulle eksistere. Jeg kan huske at jeg tenkte at hun var sååå barnslig, men nå i ettertid vet jeg egentlig ikke helt hvem av oss som var den barnslige :PPpp

Nå skal jeg snart komme meg ut av døren for å møte jentene. Vi snakkes i morgen <3

10 kommentarer

10 thoughts on “HAR JEG INGEN VENNER I TROMSØ?

  1. Det virker litt merkelig at du plutselig har venner i Tromsø, jeg trodde at du hatet tromsø?

  2. Anonym: At jeg ikke er så glad i byen har da ingenting med venner å gjøre? Jeg har jo bodd her i 12-13 år, så hadde jo vært veldig synd om jeg ikke hadde blitt kjent med noen på den tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *