RARE TING JEG HAR GJORT

Categories Personlig

RARE TING JEG HAR GJORT

– Jeg husker jeg var skikkelig betatt av en gutt som ikke var litt interessert i meg. Han hadde vært på besøk og vi hadde kysset, så fant han vel ut etter det at han ikke ønsket å møte meg mer. På den tiden var det MSN som var the shit, og for å få oppmerksomheten hans så logget jeg av og på så SYKT mange ganger. Jeg husker også at jeg skrev sånne “stakkars meg” tekster i bioen? på MSN slik at han skulle se det. Jeg kan ikke akkurat si at det funket, for han ignorerte meg totalt 🙁 Så begynte han å følge meg etter jeg var med på Paradise Hotel, haha lol. Fikk ikke en follow tilbake for å si det sånn 😉 #endabitter

– Jeg har hatt noen fjortiskjærester gjennom årene, og jeg husker en gang at jeg hadde skikkelig lyst til å kjenne på kjærlighetssorg. Hvorfor jeg i det hele tatt ville oppsøke den følelsen frivillig kan jeg ikke forstå, for det er jo helt jævlig? Uansett, jeg dumpet han og fikk aldri kjærlighetssorg, haha. Kanskje like greit at vi ikke fortsatte det forholdet. 

– Som jeg allerede har fortalt så var jeg veldig opptatt av å være kul da jeg var ungdom, så jeg husker at jeg latet som jeg var full engang bare for at en gutt vi var på besøk hos skulle digge meg, haha. Fulle mennesker er jo det mest usjarmerende i verden, så jeg kan ikke forstå hvordan jeg tenkte. 

– Skal vi tenke på brynene våre så skal mange av dere være glad for at dere ikke var født på 90-tallet, for hva tenkte vi egentlig med? Det var jo dessverre en trend å ha kjempetynne bryn, så jeg barberte mine 🙁 R.I.P

– Da jeg var liten truet jeg alltid med å rømme hjemmefra om mamma var litt for streng mot meg. Jeg husker ikke hva hun sa nei til, men jeg husker at jeg ble kjempesint. Jeg pakket derfor med meg noen klær, laget meg matpakke og satt meg ute i lastebilen til bestefar. Jeg husker ikke hvor lang tid det tok, men det var vel kanskje en liten time der jeg protesterte før jeg ikke orket mer, haha! 

– Jeg tror jeg har fortalt dette før, men for en god del måneder tilbake så klarte jeg å prompe på Morten da jeg sov. Jeg våknet av prompen min og hadde et indre håp om at han sov, noe han ikke gjorde. Jeg husker enda hvor jeg nektet for at jeg hadde prompet, selv om det var åpenbart. Det verste var at det skjedde igjen bare to dager senere, ALTSÅÅ HVORDAN ER DET MULIG?? Det tok kanskje 6 måneder før jeg klarte å innrømme det, hehe ups. 

3 kommentarer

3 thoughts on “RARE TING JEG HAR GJORT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *