2018, 2019 OG 2020

Categories Blogg

2018

Det morsomme med å få opp minner på Snapchat er å se hvor mye man har forandret seg på kort tid. Når jeg ser tilbake på disse bildene så synes jeg at jeg sminket meg alt for hardt, og jeg forstår heller ikke greia med å ha så mye glitter på øyelokket som jeg hadde 😂 Jeg tegnet jo brynene mine veldig mørke og markerte også. Jeg ville nok ikke gått for denne looken i dag, og jeg trives mye bedre med langt enn kort hår.

2019

Altså, jeg forstår nå hvorfor jeg fikk kritikk for hestehalen min, den så virkelig ikke bra ut 😂 Jeg fikk nesten sjokk nå når jeg kom over disse bildene, for jeg kan ikke huske at den så sånn ut?! Jeg kan vel ikke annet enn å le av det nå, og få litt vondt i magen av å tenke på at jeg har gått sånn offentlig hahaha. Utenom min fantastiske hestehale så vil jeg påstå at jeg ikke har forandret meg så mye det siste året? Jeg har jo blitt mye blondere i håret, men jeg vil si at sminken er ganske lik som den var da. Livssituasjonen min har endret seg VELDIG mye på bare et år da, det er vel ikke akkurat noe hemmelighet.

2020

Personlig så synes jeg ikke at jeg har endret meg så mye det siste året, utenom at jeg har blitt myyye blondere. Jeg har vel også endret klesstil litt, og begynt å gå litt mer “pyntet” enn hva jeg kanskje gjorde i fjor. Som jeg skrev over her så har jo livet mitt endret seg mye, og jeg er på en helt annen plass nå enn det jeg var da. På denne tiden i fjor bodde jeg i Trondheim, og nå er jeg tilbake i Oslo. Jeg er også på et mye bedre sted i livet, og føler egentlig bare at jeg har det skremmende bra for øyeblikket <3

2 kommentarer

2 thoughts on “2018, 2019 OG 2020

  1. Jeg elsker både stilen din og hvordan du sminker deg for tiden! Det kler deg så godt og jeg blir inspirert av å klikke inn på bloggen din! Det synes virkelig at du har det bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *