JEG SVARER PÅ SPØRSMÅLENE DERES

Categories Blogg

Reklame | Nelly

Sett HER (20% rabatt) 

Er du og Morten fortsatt venner?
Ja, det er vi.

Hva skal til for å kapre deg?
Hmmm.. jeg vet helt ærlig ikke? Jeg er uansett ikke interessert i noe forhold nå, så det er vel umulig for øyeblikket, haha.

Hvor mange tatoveringer har du?
Jeg har 2 stykker, og det kommer nok mest sannsynlig ikke til å bli noe flere.

Hva hadde du ikke likt om du skulle begynt å flørte med en gutt nå?
Er det noe jeg absolutt ikke liker så er det når noen leker alt for hard too get. Jeg er ikke en sånn person som faller for gutter som viser lite interesse for å virke mer interessant, og har aldri skjønt meg på akkurat det der? Om man er interessert, VIS det! Jeg mister i alle fall interessen med en gang om noen begynner å holde på sånn, og blir mye mer sjarmert av de som faktisk viser at de liker deg og tar initiativ.

Hvor gammel er Celine? 
Hun fyller 9 år i juli <3

Hva tror du skjer etter døden?
Min største frykt er å bli født på ny for jeg er så fornøyd med livet mitt som det er nå. Jeg kan bare ikke se for meg med en annen familie, andre venner, kanskje et annet land? jobb and you name it. Jeg hadde selvfølgelig ikke visst noe om livet jeg lever nå, men uansett. Jeg er seriøst LIVREDD for å bli født på ny, og håper ikke jeg er den eneste som overtenker og stresser veldig rundt dette? Det jeg HÅPER skjer etter døden er at man kommer til himmelen og møter igjen alle kjente og kjære. Det høres kanskje litt klisje ut så si, men det er det jeg tror og håper på.

Har du noen gang opplevd å miste deg selv?
Ja, det vil jeg så absolutt si. Det å komme inn i denne verden her der alt plutselig dreide seg om oppmerksomhet, klikk, PR and you name it fikk meg til å bli gal. Jeg ville ligge høyt på topplisten, og solgte sjelen min for å få noen klikk på bloggen. Jeg er jo egentlig ikke en sånn person i det hele tatt, og føler til tider at jeg har skapt et veldig feil bilde av meg selv. Selvfølgelig er jeg opptatt av de tingene nå også, men jeg ville ALDRI holdt på sånn som jeg gjorde da vi kom hjem fra Mexico. Jeg skammer meg ofte over ting jeg har lagt ut, men så har jeg vel forhåpentligvis lært noe av det også.

Har du vært på noen dater nå?
Nei, det har jeg ikke. Jeg tror jeg er litt for klein til å møte noen egentlig? Jeg kan ikke huske hvordan man flørter, og det skremmer meg bare å tenke på at jeg skulle hatt besøk av noen jeg ikke kjenner. Det irriterer meg at jeg er sånn, for jeg er jo egentlig veldig utadvendt? Jeg får bare skikkelig panikk av å tenke på å skulle flørte med noen 😂

Liker du best langt eller kort hår på deg selv?
Helt klart langt da det føles mer som meg. Jeg har hatt det så lenge jeg kan huske, og synes jeg kler det mye bedre.

Hvilke mennesker fanger din oppmerksomhet?
Jeg synes det er kult med de som snakker høyt uansett hva andre måtte mene og tenke. De som tør å gå sin egen vei, ha egne meninger og ikke bare følger strømmen for å bli godt likt.

Hvilken er din favoritt sang akkurat nå?
Ritual med Tiesto, Jonas Blue, Rita Ora.

Hva er det aller eldste du kunne datet? Svar ærlig
35 kanskje? Jeg vet ikke for å være helt ærlig.

Hva motiverer deg til å blogge hver eneste dag? Spesielt nå som Instagram har tatt veldig over. 
Jeg har alltid elsket å skrive, og blogget lenge før noen leste bloggen min eller brydde seg om meg. Jeg synes det er godt å ha en plattform der jeg kan dele litt mer av livet, fremfor å kun legge ut litt bilder og tekst på Instagram. Jeg er jo også veldig glad i Instagram, men jeg liker å ha en plattform der jeg kan uttrykke meg mer.

Har du vurdert å skrive bok? Vil så gjerne lese. 
Ja, det har jeg. Jeg har elsket å skrive så lenge jeg kan huske, og det er jo akkurat derfor jeg sitter å oppdaterer denne bloggen hver eneste dag <3 Jeg synes likevel at det har vært litt vanskelig for jeg synes det er skummelt å skulle dele så mye. Skal jeg skrive en bok så skal jeg virkelig gå i dybden og dele de tingene jeg aldri har snakket om før.

Leser du noen blogger?
Jeg titter innom de som ligger på topplisten.

Hvordan takler du vanskelige perioder?
Godt spørsmål… Jeg sitter ikke på noe fasit, og det varierer veldig fra gang til gang hvordan jeg takler det. Jeg er ganske hard mot meg selv, og tillater meg ofte ikke å ha dårlige dager. Jeg er veldig dårlig til å føle på ting som er vanskelig og vondt, og bygger derfor opp mye som jeg holder inni meg. Jeg er veldig redd for å vise følelser, og det aller verste jeg vet er å gråte foran andre. Er det noe jeg har erfart så er det at det ikke er den beste løsningen på problemer. Selv om jeg ikke alltid er like flink til å fortelle meg selv det, så tror jeg det viktigste er å snakke om det som er vanskelig med noen du stoler på.

Hva gjør du når du er lei deg?
Det varierer veldig på hvor jeg er i livet. Enten så tar jeg meg selv i nakken, forteller meg selv hvor bra jeg egentlig har det og gir meg et skikkelig spark i rævva. ELLER så ligger jeg i sengen, gråter noen tårer, ser på en trist film og spiser godteri. Det finnes ingen mellomting med meg, men som jeg skrev over her så er jeg veldig hard mot meg selv og kan til tider være litt for streng. Dette er absolutt noe jeg prøver å jobbe med, for det er viktig å kjenne på følelsene sine.

Hva liker du best med deg selv?
At jeg er hardtarbeidende, omtenksom og spontan. Jeg ELSKER at jeg er så yolo som det jeg er, for tenk så mye jeg har opplevd og får oppleve. Jeg har ingen problemer med å “starte på nytt”, og jeg vet at jeg kommer til å ha mye fint å se tilbake på når jeg er gammel. Mange ser på denne siden av meg som noe negativt, og jeg har hele livet blitt fortalt at jeg må roe meg ned. Det betyr egentlig ikke så mye hva alle andre mener, for det viktigste er at jeg har det bra.

Utfordrer deg til å svare på sist du hadde sex?
Jeg kan si så mye som at det er en evighet siden 😂

Nå vet ikke jeg om du allerede har vært det eller ikke, men skremmer det deg å skulle være seksuelt aktiv med noen andre igjen? Jeg har akkurat blitt singel selv og har enda ikke turt å være med noen andre. 
Jeg har alltid vært litt usikker når det kommer til dette punktet, og det kan ta lang tid før jeg føler meg trygg på en person. Det er nok derfor jeg bare har hatt en one night stand i hele mitt liv, haha. Svaret er helt klart ja, men jeg har dessverre ikke et ordentlig svar på hvorfor. Jeg vet ikke om jeg ga deg det svaret du ønsket nå, men poenget mitt er at jeg kan føle usikkerhet rundt akkurat det her jeg også. Det var nok verre da jeg var yngre, men jeg vil ikke påstå at jeg er crazy yolo girl den dag i dag heller 😜

2 kommentarer

2 thoughts on “JEG SVARER PÅ SPØRSMÅLENE DERES

  1. Hva har du lyst å gjøre videre i livet? Skal du fortsette med youtube og bloggen din en god stund videre eller skal du gjøre noe nytt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *