EN STOR FORANDRING

Categories Personlig

Reklame | Hendrix Hair

Hei dere <3 Akkurat nå sitter jeg hos frisøren og er på vei til å gjøre noe jeg lovte meg selv at jeg ALDRI skulle gjøre igjen, hehe. Etter 23 år burde jeg egentlig kjenne meg selv bedre, men tydeligvis ikke. Alt jeg kan si er at forskjellen kommer til å bli veldig stor, men jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å elske det. Jeg skal vise dere senere i dag, så det er bare å glede seg. Hva tror du at jeg skal gjøre? 

Etter frisørtimen min skal jeg rett på skolen. Jeg har med andre ord min aller første skole dag i dag, HJELP. De andre begynte forrige uke, så jeg kjenner veldig på det at jeg ikke kjenner noen. Jeg vet ikke hva det er, men etter Paradise begynte jeg å kjenne litt på sosial angst. Jeg er livredd for å komme inn i rom fylt med mennesker og generelt oppholde meg på steder der det er mange ukjente. Jeg er egentlig supersosial av meg, så jeg håper selvfølgelig det er noe som vil gi seg etterhvert. Jeg tror egentlig jeg bare har godt av denne utfordringen, kanskje det gir meg noe positivt senere. 

Det jeg gleder meg aller mest til er å ta med dere på denne reisen. Jeg lover at jeg skal oppdatere dere masse og lære bort det jeg selv lærer. Det kommer til å bli mye sminke på bloggen og YouTube fremover, så husk å følg meg HER

13 kommentarer

13 thoughts on “EN STOR FORANDRING

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *