UKEN SOM GIKK

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly

Akkurat nå. 

Akkurat nå sitter jeg å skriver dette innlegget, samtidig som jeg prøver å følge med på dokumentaren om Michael Jackson. Det er en ganske sjokkerende dokumentar, og jeg sitter her med så mange spørsmål. Har dere sett den? Og hvilke teorier og tanker sitter dere igjen etter episode en og to? 

Ukens tanke. 

Jeg må virkelig bli flinkere til å ta i mot komplimenter, for jeg S U G E R. Jeg elsker å få skryt, og jeg elsker å få høre at jeg er bra nok. Det er deilig å få bekreftelse, spesielt i et yrke der man ofte blir fortalt at man ikke duger til noe. Likevel så vet jeg ikke hvordan jeg skal ta til meg komplimenter. Andrea prøvde å gi meg et i går, og hvordan jeg responderte var helt krise haha. Bare se på dette. 

Ukens høydepunkt.

Det var selvfølgelig å se Morten og Celine igjen etter en uke borte fra hverandre, men det var også utrolig morsomt nå ENDELIG få pranke Morten tilbake. Jeg elsker å se at dere digget pranken like mye som meg, og det var utrolig moro at Morten faktisk trodde på at han hadde et barn på fem år. Om du ikke har sett YouTube-videoen så kan du se den HER

Ukens cravings. 

Cheetos flaming hot <3 Jeg har kanskje spist 10 pakker den siste uken, hahah ups… 

Ukens irritasjonsmoment. 

I går skrev jeg et innlegg om at vi må slutte å kommentere utseendet til hverandre, for å så skjule det bak at “det er i beste mening”. Du kan lese innlegget HER. Jeg havnet da i diskusjon med en leser som har lagt igjen et par negative kommentarer om utseendet mitt tidligere. Vedkommende mente at jeg kanskje var litt hårsår og at om jeg så på tilbakemeldingene som negative og ikke konstruktiv kritikk så beklaget h*n å skulle slutte å kommentere på bloggen min. Jeg spør derfor dere, er disse to kommentarene konstruktiv kritikk eller er det negative kommentarer om utseendet mitt? Det skal sies at vedkommende unnskyldte seg etter at jeg spurte om hun mente at spørsmål om neseoperasjon og si at jeg ligner på en mann var konstruktiv kritikk, så det var jo veldig fint. Jeg vil likevel høre med dere, for jeg ble veldig nysgjerrig på hvor grensa går. Hva mener dere at kommentarer som dette er? 

Ukens positive. 

Det er helt klart å være i NYC sammen med verdens beste Ingrid ♥

Ukens avgjørelse. 

Jeg har bestemt meg for at 2019 skal bli mitt år, ikke bare når det kommer til jobb, men også meg og mitt privatliv. Jeg skal jobbe hardt for å nå alle målene jeg har satt meg og jeg skal jobbe enda hardere for å ta ta vare på alle menneske rundt meg. Viktigst av alt så skal jeg ta vare på meg selv, og bli den beste utgaven jeg kan bli. 

Ukens handleliste.

Veske. HER / Sko. HER / Bukse. HER

5 kommentarer

5 thoughts on “UKEN SOM GIKK

  1. Endelig ett bilde hvor du smiler igjen, så fin du er!

    Har sett dokumentaren og har egentlig ikke noe særlig tvil. Men problemet for de som kanskje er imot er nok det faktumet at de brukte så lang tid på å si ifra. Men barna sa jo aldri nei, for dette var jo helten deres samt at de ikke visste at dettte var galt. Tenker at disse barna trolig har hatt en utrolig stor skam hengende over seg så det å skulle fortelle det som enten et barn eller tenåring var for vanskelig samt at han hjernevasket de jo ganske heftig. Han kjøpte jo tross alt hus, gaver ++ til familiene og ble såpass close med foreldrene. Og er en grunn til at seksuell omgang med barn under 14 alltid dømmes som voldtekt da barn ikke er i stand til å skulle ta den avgjørelsen selv. Føler at ved å se på øynene til de ofrene så sier det sitt, men man kan jo aldri være helt sikker.

  2. Kjenner jeg blir så provosert over kommentarene fra Tess!!! Det der er ikke konstruktiv kritikk! Du er en tøff og sterk jente Sofie, så håper virkelig du klarer å se litt mellom fingrene på det. Men tenk om en usikker jente på 14 år leser det der og derfor blir usikker på seg selv. Det er IKKE greit! Lenge siden jeg har fyrt meg opp over noe, men kjenner jeg koker innvendig nå.

  3. Føler ikke at noen form for kritikk mot noens utseende er greit i det hele tatt, med mindre det er etterspurt. Der er ikke slik at jeg møter venninnen min til lunsj og sier “hei vennen! Ugh, du syns ikke at rumpa di ser litt liten ut i den buksa? Nei? Okei daså” og jeg kontakter hvertfall ikke fremmede på butikken for å fortelle dem at sminken eller HVERTFALL IKKE kropp eller ansikt er stygt eller må rettes på. Spør venninnene mine meg om sminken er fin, gir jeg mitt ærlige svar. Men å skulle påpeke hvordan andres kropp er skapt, som om man har noen skyld i der selv, er jo helt tåpelig. Vi er skapt som vi er. Jeg kan veldig gjerne misunne babes på insta med fyldig og fin stump, og det er egentlig ganske synd, jeg burde like stumpen min like mye som samboer gjør, og til syvende og sist er det faktisk bare en rumpe 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *