HELLO FRIDAY

Categories Blogg

Tenk at det er fredag allerede?? Jeg får seriøst panikk av at dagene går så utrolig fort. Det er bare 5 måneder til vi er inne i et nytt år, og er ikke det skremmende så vet ikke jeg. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg virkelig stresser over tiden, for plutselig er vi pensjonert haha. Mange vil sikkert tro at jeg tuller nå, men det er virkelig noe som plager meg. Jeg har skikkelig panikk rundt det å ikke rekke å leve, ikke få oppleve alt og generelt det å bli eldre. Det er nok veldig teit av meg, men det er vel bare sånn jeg er. 

Jeg skal likevel ikke klage (så alt for mye), for i dag så skal vi spise TAAACO <3 Jeg er egentlig ikke den personen som finner glede i mat (kun godteri), men jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig mye til taco friday. Det er jo også bare noen få dager til mamma reiser til Tromsø igjen, så jeg har tenkt å bruke helgen sammen med henne. Jeg regner med at vi ikke skal gjøre noe mer spennende enn å se på Love Island, spise mat, kose oss med potetgull og trene. Det er likevel godt med en rolig helg etter at jeg har hatt Ibiza, Aya Napa, Marbella og Rhodos i Tønsberg. 

Jeg skulle jo egentlig være med hjem til Tromsø, men jeg fant ut at det ble alt for stress med tanke på at mamma drar på tirsdag og jeg må være i Oslo på torsdag. Jeg har derfor bestemt meg for å reise hjem i løpet av september, for jeg vil jo selvfølgelig være der litt mer enn bare to dager. Jeg har jo lyst til å møte både familie og venner, så da har jeg noe å se frem til 🖤 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *