BILDEDRYSS FRA DAGEN I GÅR

Categories Blogg

I går kom Elise på besøk da vi skulle spille inn en veldig morsom video til dere. Jeg tror nok de aller fleste har sett hva vi holdt på  med i hele går, men for dere som ikke har fått det med dere så skulle vi lage pepperkakehus med bind for øynene. Julie som var dommer i videoen vår sa at det var veldig underholdene å se på, så jeg håper at det vil være like morsomt for dere som det var for henne.

Jeg får fått helt dilla på høye sokker i sneakers, og synes det er skikkelig kult. Jeg vet jeg henger veldig etter med den trenden her, men sånn er jeg jo med absolutt alt. Jeg begynner å like noe når alle andre har gått lei, haha.

Sjokolade <3 <3 gjeett hvem som har handlet 4 for 100?? hehe.

Masse godteri og ingefærshot. Det er viktig med balanse, er dere ikke enige?

Se så fint vi har fått det i gata vår. Det er skikkelig vinter her nå, og det er virkelig noe jeg savnet da jeg bodde midt i Oslo sentrum.

Noen som er gira på å spille inn YouTube-video 😍

Som dere kanskje ser så gikk det ikke så veldig bra akkurat, haha. Vi skal prøve å få redigert videoen så kjapt som overhodet mulig, slik at dere får den i løpet av uken. Vi hadde også en straff om at taperen måtte opprette seg bruker på TikTok for å så legge ut video der man bader i snø.

Jeg hadde tydeligvis denne hårsveisen i 90% av videoen uten at Julie sa noe som helst til meg. Eller…hun sa i fra rett før vi var ferdige da 🙂

Dere ser jo kanskje hvem som tapte? Det sykeste er at videoen ikke skulle deles før vi la ut YouTube-videoen, men vi begge var helt sikker på at ingen kom til å se den før vi faktisk delte at vi hadde opprettet en bruker. Jeg skjønte derfor ingenting da det begynte å tikke inn varsel fra TikTok, og desto mindre forsto jeg da videoen gikk Viral?? ALTSÅ WHAT? Det er kanskje veldig overdrevent å si “Viral”, men vi fikk 15.000 visninger på en time. Det skulle jo egentlig bare være en teit/morsom challenge, og jeg kan fortsatt ikke forstå hvordan så mange fikk den med seg uten at vi har delt noe som helst? Jeg tror TikTok fjernet videoen vår fra profilen da, for den kommer ikke opp mer 🙁 Det er nok helt sikker for at jeg er i bikini? Det var likevel morsomt så lenge det varte, så får vi se om det kommer flere videoer 😉

3 kommentarer

3 thoughts on “BILDEDRYSS FRA DAGEN I GÅR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *