SPØRSMÅL & SVAR

Categories Blogg

Er du med i den nye sesongen av bloggerne?
Det får dere bare vente å se <3 Det er enda ikke sluppet hvem som skal være med videre, og jeg vet heller ikke når det skal slippes.

Er du fornøyd med kroppen din?
Ja, jeg vil si det. Jeg har selvfølgelig mine ting jeg også, men jeg har blitt mye tryggere på kroppen min jo eldre jeg har blitt.

Hvordan går det med deg og Morten?
Det går bra med oss.

Hvor lenge har du og Morten vært sammen?
Nesten tre år. Tiden har gått så utrolig fort, det er virkelig helt sinnsykt.

Er du ikke med Morten i Oslo?
Nei, det er jeg ikke. Han er sammen med vennene sine, og jeg er med mine.

Hvor mange helsøsken har du?
Vi er 7 søsken med meg, og det morsomme er at jeg bare har en helsøsken.

Hvorfor bor du på hotell i Oslo og ikke hos Morten?
I og med at det er så mange spørsmål rundt dette så skjønner jeg at kanskje ikke alle fikk med seg Morten sin story der han forklarte hva som hadde skjedd. Kort forklart så trakk han seg fra jobben i Oslo, og bor derfor i Trondheim for øyeblikket. Han har derfor ikke bosted i Oslo, så jeg bor derfor på hotell sammen med Elise.

Hva tenker du om talen til Kristin på Vixen? 
Kristin har mange viktige poenger i talen sin, men hun mistet meg helt da hun gikk til angrep på enkeltperson foran en fullsatt sal. Det er aldri greit, og jeg beundrer Joakim som faktisk snakket høyt om det. For jo, det var et personangrep. Problemet er så mye større enn Sophie Elise, og jeg anbefaler alle å lese innlegget til Marna HER. Hun forklarer det veldig bra.

Hvem synes du ikke fortjente å vinne Vixen i helgen?
Alle som vant er verdige vinnere.

Skal du slutte å blogge? 
Nei, det skal jeg ikke. Det har bare vært ekstremt mye til meg den siste tiden, så jeg kjente at jeg har hatt behov for å trekke meg litt bort. Jeg skal fortelle dere veldig snart hva som skjer, og som jeg forklarte for litt siden så er det ikke noe dramatisk. Det har bare vært veldig tidskrevende og tatt mye av energien min.

Hvordan prevensjonsmiddel bruker du? 
Jeg bruker P-stav.

Synes du Sophie fortjente å vinne “årets business”, og hvem andre tenker du også burde fått den prisen?
Selvfølgelig. Hun har fått til så ekstremt mye de siste årene, og det er helt imponerende hvor BRA hun har gjort det i en alder av 25 år. Jeg er ekstremt stolt over henne, og hun fortjente virkelig den prisen. Når det kommer til hvem andre som fortjente å vinne så var jo alle de som var finalister verdige vinnere. Jeg synes også helt klart at Martine burde ha stått på den listen da hun har hatt et veldig bra år. Hun har gjort så mye i 2019, og jeg er veldig stolt over alt hun får til.

Hvorfor vil Morten studere i Oslo?
Studiet at han har sett på og vurderer er enten i Oslo eller Bergen, og da faller det han nok mer naturlig å starte i Oslo ettersom det er der han har nettverket sitt.

Hva tenker du om at Morten trakk seg fra jobben sin? 
Jeg kan ikke uttale meg så mye om dette, og tenker at dere kanskje burde spørre Morten om det er noe dere lurer på. Det eneste jeg kan si er at var det eneste rette å gjøre da ting ikke var som de skulle.

Har du en sparekonto? I så fall hvor mye er det på den?
Jeg hadde en sparekonto helt frem til i fjor. Det var ekstremt dyrt å flytte, i tillegg til at vi har gjort en del med leiligheten. Jeg brukte opp lønnen min og mer enn det da det hele tiden var en ny utgift som kom. Ting har heldigvis begynt å roe seg, og jeg fikk begynne å spare igjen i Januar. Akkurat nå har jeg 17.000 kroner på sparekontoen.

27 kommentarer

27 thoughts on “SPØRSMÅL & SVAR

  1. Du må huske at hun gikk til angrep på millionbedriften Sophie Elise. Ikke enkeltpersonen Sofie Steen Isachsen ☺️

      1. + at bedriften Sophie Elise kun består av EN person, nemlig Sophie Elise. Pissatrengt unnskyldning å drive og gjemme seg bak og begrunne at man snakker om bedriften og ikke personen

  2. Hva mener du med at vi må vente med å se om du er med i bloggerne? Står på tv2 at du er med og du er med på bildet ila de andre som skal være med inne på tv2sumo. Jeg skjønner ikke 🤷🏼‍♀️😅

  3. Hun går IKKE til angrep på bedriften når hun sier «bloggeren», «personen» og snakker om utseendet hennes. Da hjelper det ikke å si i ettertid at man bare snakket om bedriften hennes..

      1. Ta deg en bolle!
        Det er snakk om studie liksom ikke hvor han skal kjøpe seg aksjer
        Noe stor sak er det ikke.

  4. Du er så falsk og smisker! Du er jo bare sjeleglad for at du ble endelig invitert på noe av en anerkjent blogger i dag, og drømmen din er å gjøre noe med Sophie i fremtiden. Du er jo selv med på å kroppsfokus og det perfekte når du må hele tiden ta bilde av kroppen din på treningsstudio. Du har jo ikke peiling på hva Kristin prøver å formidle. Du har bare hermet etter Andrea sitt svar, for det hørtes smart ut og samtidig kan du støtte Sophie.

    Drømmen om å bo i LA tviler jeg på at noen gang kommer til å skje!! Du er en talker, ikke en doer.

    1. Helt greit med egne meninger,det skal vi alle ha. Men skal du sitte der å si stygge ting om en person eller snakke så negativt om dens mål her i livet så for Guds skyld vær tøff nok til å ikke skjule deg bak skjermen med å være anonym. Det blir for dumt når du tydeligvis følger og leser denne innflueceren sitt liv da du er fult oppdatert i hennes mål her i livet. Ja; det er influencerne sitt eget valg å ha den jobben; hvor hele livet så og si blir blottlagt, men har du så store problemer med det så får du la være og følge. Du kan vell unødig få noe godt ut av det ; annet enn å være anonym og stor i kjeften!!
      (Håper du/dere ikke er voksne mennesker for da blir jeg ekstremt redd for hvordan verden skal bli) Tenk LITT før dere tyter ut med det ene og det andre.

      Fortsatt god helg til alle💖

  5. Helt greit med egne meninger,det skal vi alle ha. Men skal du sitte der å si stygge ting om en person eller snakke så negativt om dens mål her i livet så for Guds skyld vær tøff nok til å ikke skjule deg bak skjermen med å være anonym. Det blir for dumt når du tydeligvis følger og leser denne innflueceren sitt liv da du er fult oppdatert i hennes mål her i livet. Ja; det er influencerne sitt eget valg å ha den jobben; hvor hele livet så og si blir blottlagt, men har du så store problemer med det så får du la være og følge. Du kan vell unødig få noe godt ut av det ; annet enn å være anonym og stor i kjeften!!
    (Håper du/dere ikke er voksne mennesker for da blir jeg ekstremt redd for hvordan verden skal bli) Tenk LITT før dere tyter ut med det ene og det andre.

    Fortsatt god helg til alle💖

  6. Hei, digger deg Sofie😊 ville bare spør hvor du kjøpte den pusheen tskjorten du har på deg på den ene snappen?😍

  7. Vi vet jo alle at Anne Britt er med da. Hun har ikke akkurat lagt skjul på at hun er med. Hvorfor kan ikke du svare da?

  8. Ja, fy søren, den talen tok en stygg vending! Er i utgangspunktet enig i det Kristin mener om TEMAET, men ikke oppførselen! Der sank hun utrolig mange hakk hos meg altså! Hvilket forbilde er det å stå å henge ut et menneske i et så offentlig rom? For meg nå, synes jeg hun er en person som fronter mobbing! Fysj!

    Håper du har hatt en flott helg, Sofie! Klem til deg! <3

  9. Skjønner overhodet ikke hvorfor du skal være med på bloggerne i det hele tatt?! Du er bare rar og ikke en typisk blogger med et interessant liv ass, du tjener sikkert ingenting! Kos deg da i LA som aldri kommer til å skje

  10. Virker ikke som om det går så bra mellom deg og morten da du skal flytte fra han og ikke gidder å skrive mer enn «det går bra mellom oss.» med punktum hahahh..

  11. Misunnelse, slutt å følg meg, mobbing og personangrep er så latterlige motsvar mot kritikk.

    Regner med at ingen av dere leser VG, men kjære deg Sofie ta en titt på dagens VG om talen til Kristin. Du har ikke vondt av det.

  12. Kjenner jeg blir kvalm over måten du smisker deg inn mot rampelyset til SE. Du vil aldri komme dit hun er, for det hun er nemlig, er en såkalt buisness kvinne (legg merke til kvinne, ikke et barn). Hennes buisness må tåle kritikk. Det er en grunn for at Kristin gikk hardt ut, på lik linje som det er en grunn til at hun vant årets sterke mening.
    Slutt å ræv dilt etter alt dette rosa blogg pisset, respekter at noen faktisk blogger om noe langt viktigere – psykisk helse og kroppspress blant barn, tenåringer OG voksne. Noe som kommer i stor grad av dere rosa bloggere som kun bryr dere om Nelly produkter, kosmetikk, hår og overfladisk piss!
    Jeg hyller at Kristin går hardt ut, for NOE må faktisk gjøres litt brutalt for å nå frem. SE løg hele Norge rett i fleisen for kun 9 Mnd siden og sa hun aldri ville tatt med leserne eller seerne sine på en kosmetisk operasjon. Hun er en løgner, en veldig smart en. Den skal hun ha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *