PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN

Categories Blogg

Hvem har du på topplisten din på Snapchat? 

Den siste appen du brukte?
Gjett en gang da?… Coinmaster ofc, hahah.

Den siste nettsiden jeg var innom?
VG.no

Hvem var den siste du fikk tekstmelding fra og hva sto det på den?
Den siste jeg fikk tekstmelding fra var Cubus som informerte meg om at jeg hadde syv dager på å bruke opp “bursdagsgaven” jeg hadde fått fra dem. En veldig interessant melding vel og merke.

Del det siste bildet du tok med telefonen din?Neii, jeg lar meg absolutt ikke på noen måter påvirkes av Ariana Grande ;ppp

Hvor mye strøm har du på telefonen akkurat nå?
20%, så det er vel kanskje på tide å lade den. Jeg har fått en skikkelig uvane den siste tiden med å alltid hurtiglade batteriet mitt, og det har begynt å merkes på hvor fort jeg bruker opp strømmen min. Not goood.

Hvor mye skjermtid har du den siste uken? 
Det står at jeg har 35 minutter i snitt hver dag, noe som ikke er så veeeldig mye? eller? Jeg forstår ikke helt hvordan det kan stemme, men om det er riktig så er jo det veldig bra. Jeg var sikker på at vi snakket om timer, haha.

Hva var den siste meldingen du sendte på Snapchat?
Jeg spurte Lisa om jeg kunne legge ut de to bildene jeg postet i dag på Instagram. Vi har fått en sånn greie de siste ukene med å spørre hverandre hva vi kan poste og ikke, haha.

Hvem var den siste personen du søkte opp på Instagram?
Jeg søkte opp Anis etter å ha sett en YouTube-video av han.

Hvem var den siste du snakket med på messenger?
Det var Julie ettersom at vi planla en liten handletur i dag. Ingen av oss har lyst til å handle i det verste påskerushet, så vi bestemte oss for å få det unnagjort så tidlig som overhodet mulig.

Hvilken app har du på “mest brukt” og hvor lang tid har du brukt der?
Det er Instagram som jeg har brukt hele 16 minutter på, men det må nok være for at det akkurat har blitt en ny uke. Jeg nekter tro at jeg bare bruker 35 minutter hver dag på telefonen min, i tillegg til 16 minutter på Instagram.

Hvem var den siste du snakket med på telefonen og hvor lenge pratet dere?
Det var mamma som jeg pratet med i 11 minutter om alt og ingenting.

12 kommentarer

12 thoughts on “PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN

  1. De minuttene er trolig bare «så langt» den dagen du sjekket.. virker helt sykt at en blogger bare bruker rundt 3 timer på telefon i uka 🙈 Selv så har jeg minimum 5 timer til dagen, da inkludert når jeg hører på Spotify i bilen (den teller visstnok da også på min telefon..).

  2. Kjente jeg fikk smålig ocd av timeglassene på snaplista di! Håper jeg èn dag blir så chill 😂

  3. Dette med skjermtiden skjønner jeg ikke helt… Selv om det akkurat er ny uke så står det på telefonen min: 9t 33min de siste syv dagene😘Altså at det alltid er de siste syv dagene og ikke at det starter en ny uke på mandag🥰Måtte bare si dette haha😉

    Er forresten veldig imponert over hva du får til, Sofie💞Er nesten stolt over deg selv om vi ikke kjenner hverandre🥰STÅ PÅ SOFIE🥰

      1. Det betyr SÅ MYE at du svarte meg❤️Takk!😍Håper du har det bra i denne tiden😍
        Digital klem fra meg! 💗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *