ANGRER JEG PÅ AT JEG FLYTTET FRA OSLO?

Categories Blogg

Det er ingen hemmelighet at det var mye usikkerhet rundt flyttingen, og om det var det riktige valget å ta. Man kan jo aldri vite hva som er rett og ikke før man faktisk har prøvd. Vi ønsket jo også å kjøpe leilighet, og vi fant fort ut at vi ikke kom til å finne noe i Oslo for den summen vi ville kjøpe for. Er det uansett en ting jeg har lært meg så er det at man ikke skal angre på valgene man tar, men heller lære av dem. Jeg føler meg ikke ferdig med Oslo, men det er likevel ikke der jeg ønsker å bo akkurat nå.

Er det noe jeg også har lært av det siste året, så er det at det å eie egen leilighet ikke er noe for meg (helt enda). Jeg tror at ønsket om egen bolig har vært så stort for at jeg aldri selv trodde jeg kom til å kunne kjøpe meg det. Jeg har ingen å spørre om hjelp, og det å skulle spare så mye penger på egen hånd virket umulig. Det er jo gjerne sånn at man vil ha det man “ikke” kan få, og når begge to var giret på å eie en leilighet så ble valget enkelt. Jeg angrer selvfølgelig ikke på at vi kjøpte, men jeg lærte at det ikke er det jeg ønsker akkurat nå. Hadde vi ikke kjøpt i fjor, så hadde jeg nok fortsatte å ønske å kjøpe meg en leilighet og mest sannsynlig gjort det.

En annen ting jeg også lærte ved å flytte fra Oslo er at det helt klart er mer vanskelig med tanke på jobb. Det er så mange som ikke bor i Oslo, og det går selvfølgelig fint, men jeg hadde løyet om jeg hadde sagt at jeg ikke merket noe forskjell. Det er ikke lengre å bare gå på et event eller avtale et møte en dag i forveien, for nå må det ofte planlegges. Det er også mye jeg takker nei til for at jeg ikke orker å reise, så jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli i Tromsø. Jeg tror likevel jeg kommer til å føle meg mye mer “fri” nå som jeg får mye hjelp av mamma til å passe Celine.

Jeg vil uansett ikke påstå at jeg angrer på at jeg flyttet fra Oslo, for jeg tror både Morten og jeg har blitt mange erfaringer rikere. Jeg tror nok det kommer til å komme godt med senere i livet, og jeg tror det er viktig å se på alle valgene man tar som lærdom.

2 kommentarer

2 thoughts on “ANGRER JEG PÅ AT JEG FLYTTET FRA OSLO?

  1. Jeg er SÅ enig med deg! Det var nok ikke feil av dere å flytte til Trondheim. De aller fleste erfaringene, er god erfaring uansett! Og det ble jo ikke noe tap for dere på noe vis. Desto mer man prøver ut ting, jo mer erfaring sitter mann igjen med. Og tenk når du blir skikkelig gammel, du kommer til å sitte i godstolen å tenke på alt du faktisk gjorde! Det er SÅ mye værre å sitte i godstolen å tenke på alt man IKKE gjorde! Det gjør deg nok veldig tilfreds hvis du tenker langsiktig! Så nyt og lev spontant nå så du får gjort mye gøy! 😀 Det er skikkelig godt å høre at du har begynt å like å være alene!!! 😀 Det kommer virkelig godt med altså!!! God klem! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *