SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL

Categories Blogg

Hvorfor tenker du at det er så mange par som går fra hverandre akkurat nå?
Er det noe mer nå enn vanlig? Personlig så føler jeg støtt og stadig at det er nye brudd, men kanskje noen har blitt litt ekstra lei hverandre i disse corona tider.

Har du noen gang angret deg på at du meldte deg på Paradise Hotel?
Nei, så absolutt ikke. Det har selvfølgelig ikke bare vært positivt, men jeg har fått så mye i livet som jeg aldri kunne vært foruten.

Stemmer det at du har kjøpt en hund til?
Nei, det stemmer ikke. Jeg vet egentlig ikke om jeg vil ha to hunder en gang, for det virker til å være alt for mye ansvar.

Når startet du med blogg?
Jeg startet med blogg i 2009 (tror jeg)

Hvor fornøyd er du med livet ditt fra 1-10?
9

Snuser eller røyker du?
Nei, det gjør jeg heldigvis ikke.

Hvor mye tjener du på YouTube?
Det er ikke mye ettersom at jeg akkurat har startet opp kanalen min igjen. Jeg tror nok enda det er lenge til jeg kan leve av inntekten jeg får fra YouTube. Jeg gjør det likevel ikke for pengene, men for at jeg oppriktig synes det er KJEMPEGØY å holde på med.

Har du noen gang opplevd at noen har stjålet identiteten din?
Ja, det har jeg. Det tok faktisk over 1 år før Instagram tok tak å fjernet kontoen, og på den tid hadde vedkommende sendt nakenbilder, kontaktet masse mennesker og flørtet med både gutter og jenter på Instagram og Snapchat. Personen var faktisk fra Danmark, så hvor han eller hun hadde funnet meg har jeg ingen anelse om. Jeg hadde sånn 2-3.000 følgere på den tiden, så kanskje det bare var tilfeldig? Det var uansett kjempe ubehagelig, spesielt da jeg mottok meldinger fra personer som hadde snakket med “meg”. Instagram fjernet HELDIGVIS kontoen etterhvert når det var mange som begynte å rapportere, og ikke bare meg og vennene mine. Jeg fikk hele tiden tilbakemeldinger om at de ikke fant noen brudd på retningslinjene :))

Kommer dere til å legge ut noen YouTube-videoer på “Morten&Sofie” kanalen?
Nei, det gjør vi ikke. Nå skal jeg bare fokusere på egen kanal, og det samme gjelder Morten <3

Liker du å bo alene?
Jeg bor ikke alene, men jeg liker å være alene da. Jeg trives faktisk farlig godt i eget selskap, og jobber så mye bedre når jeg ikke har andre rundt meg.

Tjener du penger på klikk på bloggen?
For å være ærlig så vet jeg ikke helt hva vi tjener penger på. Jeg tror det går mer på annonsene på bloggen, enn selveste klikkene. Før var det jo KUN klikk som gjaldt, men tiden har jo endret seg veldig.

Tror du at du og Morten kommer til å klare å være venner om en av dere får en ny kjæreste?
Ja, det tror jeg. Jeg ser ikke for meg at noen av oss kommer til å få ny kjæreste med det første, så jeg regner med at det har gått en god stund når den tid kommer. Jeg ønsker bare Morten godt i livet, og om han finner noen som gjør han lykkelig, så gjør det meg også lykkelig.

Hvor mye penger bruker du på klær?
Det vet jeg ikke om jeg skal være helt ærlig, kanskje et par tusen i måneden?

Har du hatt sex etter du ble singel?
Nooop, det har jeg ikke.

Hva skjedde med den falske profilen av deg på tinder?
Du det vet jeg ikke. Jeg har ikke fått noen meldinger om at profilen min har blitt sett der den siste tiden, så forhåpentligvis så ble den slettet.

Hvor ønsker du å kjøpe leilighet neste gang?
Jeg har INGEN anelse, og kommer ikke til å bestemme meg for noe som helst. Fremover skal jeg bare ta ting som det kommer, og gjøre det jeg har lyst til akkurat der og da. Jeg er ferdig med å planlegge så mye, det kan jeg gjøre når jeg finner ut at jeg skal slå meg til ro.

Hvem har du kontakt med fra din sesong av PH?
Martine, Morten, Andrea, Martine J og Aleks.

Når reiser du til Tromsø?
Det vet jeg ikke enda, det blir nok i løpet av de kommende månedene.

Hva tenker du om å prøve på nytt igjen med exen?
For noen funker det, for andre ikke. Personlig så ville jeg nok ikke gjort det ettersom at man allerede har prøvd. Jeg har selv vært der at jeg gikk tilbake til eksen, og vi hadde AKKURAT de samme problemene som vi hadde da vi gjorde det slutt. Det ble ikke noe bedre, og det endte bare opp med at vi måtte gjennom samme prosessen enda en gang.

Skal du ha et singelår med kun fokus på deg selv?
Jeg skal ha MANGE år som singel der jeg kun fokuserer på meg selv <3

4 kommentarer

4 thoughts on “SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL

  1. Wow, noe såå kjedelig har jeg aldri lest før! Du svarer ikke konkret på spørsmålene som blir gitt deg. Og ikke sitt der og skriv at du ikke bryr deg om pengene du får, for det er bullshit! Du gjør aaaalt det der for pengene! 😉

  2. Tror du at du og Morten kommer til å bli sammen igjen en eller annen gang? Eller er det no chance liksom?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *