BILDEDRYSS FRA INNFLYTNINGSFESTEN

Categories Blogg

Er det en ting jeg har lært etter gårsdagens fest, så er det at jeg virkelig må slutte å invitere masse mennesker over. Jeg får jo så panikk av rot, så jeg blir jo bare den irriterende som alltid går å rydder. Jeg vet selv hvor teit det er, men det er dessverre ikke noe jeg får gjort med det akkurat nå haha. Vi hadde uansett en veldig morsom kveld i går, selv om jeg selvfølgelig endte opp med å dra hjem tidlig. Jeg vet ikke hva det er med meg og byen, men jeg orker nesten aldri å være en hel kveld ute. Jeg blir bare så fort lei fulle mennesker og stappfulle utesteder. Jeg tror nok kanskje at det er meg som begynner å bli voksen, for det kommer vel til et punkt etterhvert der man ikke orker å dra ut på byen mer? Det er nok enda mange år til det altså, men jeg er langt i fra så glad i å feste som det jeg var før. 

Jeg føler også at alkohol er ganske ødeleggende med tanke på jobb, for jeg sliter skikkelig med å få gjort noe dagen derpå. Det er også helt fascinerende å se hvor mange som blir så ekstremt frekk av litt alkohol, altså what? Både Martine og jeg opplevde å få slengt dritt etter oss i går, og jeg som har snakket om hvor hyggelige trøndere er haha. Det var blant annet to jenter som gikk bak meg i går som slang ut en kommentar om at “der er enda en stygg blogger”. Da venninna mi spurte hvorfor de sa sånt så mente de at de snakket om en annen blogger haha. Vi er ikke like for å si det sånn, så det var vel kanskje tidenes dårligste unnskyldning. Jaja, det er dessverre ikke ikke alle som klarer å håndtere alkohol like bra. 

6 kommentarer

6 thoughts on “BILDEDRYSS FRA INNFLYTNINGSFESTEN

  1. På pandoras; fikk dere bestemme selv hvem som skulle plukke lappene med svarene på eller var det produksjonen som valgte personer til å lese lappene?

  2. Åh, jeg er akkurat som deg når det kommer til rydding når jeg har masse gjester på besøk, haha. Godt å vite at man ikke er den eneste! En annen ting, jeg forstår virkelig ikke jenter som får seg til å si sånt rett bak personen de snakker om – skikkelig dårlig oppførsel, og det sier MASSE om de. Vi trøndere er hyggelige (flertallet hvertfall), men så finns det alltid noen som bare må rakke ned på andre for å føle seg bedre. Rett og slett smålig, og ingenting å ta seg nær av hvertfall.

    Stor klem fra trønderjente

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *