DE MEST STILTE SPØRSMÅLENE OM BOLIGKJØP

Categories Blogg


DE MEST STILTE SPØRSMÅLENE OM FLYTTINGEN ♥

Hvorfor ble det Trondheim istedenfor Oslo? 
Det er flere grunner, men hovedgrunnen var rett og slett for at vi fikk mer for pengene i Trondheim. En annen faktor som spilte inn var at jeg ikke trives så godt her i Oslo, så vi bestemte oss for å prøve Trondheim. 

Tvang du Morten til å flytte fra Oslo?
Nei, så absolutt ikke. Vi ble enig om å være åpen for både Trondheim og Oslo da vi begynte å se på leiligheter, samtidig som at Morten var åpen for å prøve Trondheim ettersom at vi nå har bodd her i 2 år. 

Skal dere bli boende i Trondheim for alltid? 
Det er ingenting vi har bestemt oss for nei. Vi tar en dag av gangen, så får vi se hvor fremtiden bringer oss. Vi må jo også finne ut om Morten trives i Trondheim eller ikke. Blir det vanskelig med tanke på jobb så blir vi nok å flytte tilbake til Oslo etter et par år. Vi vet med andre ord ingenting enda. 

Hvilken bil skal dere kjøpe?
Vi kommer nok mest sannsynlig til å kjøpe oss en Tesla. 

Skal dere få en ny hund nå?
Ikke med det første, men det er nok mer sannsynlig at vi kjøper en til hund nå som vi flytter. Jeg tror også det kan være veldig bra for Celine med litt selskap. 

Er det en leilighet dere har kjøpt?
Nei, vi har kjøpt en tomannsbolig. 

Hvor stor er leiligheten?
Litt over 100 kvm med uteareal.

Når flytter dere?
1 juni overtar vi leiligheten. 

Hvor mye betalte dere for leiligheten?
Vi ga 3 000 000 for leiligheten, da fikk vi den under takst samtidig som vi klarte å krangle oss til en garasjeplass på kjøpet. 

Hvor i Trondheim har dere kjøpt?
Som vi nevnte i videoen så ønsker vi ikke å si akkurat hvor vi har kjøpt, men det er ca 10 minutter fra Tiller til dere som er kjent i Trondheim. For dere som ikke er kjent så er det ca 15 minutter utenfor sentrum.

PS: Jeg vet at noen av disse spørsmålene er besvart tidligere, men jeg får fortsatt mye spørsmål om det så jeg tenkte det kunne være bra å samle det i et blogginnlegg. 

2 kommentarer

2 thoughts on “DE MEST STILTE SPØRSMÅLENE OM BOLIGKJØP

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *