DE STEDENE JEG TENKER Å REISE TIL

Categories Blogg

Reklame | Nelly

Jeg lengter så mye etter å reise for tiden, så jeg har måtte begynne å planlegge mine fremtidige reiser sånn at jeg har noe å se frem til, for jeg vet at det vil hjelpe. Det er alltid lettere å slå seg til ro med noe, så lenge man vet at man har noe fint i vente. Hverdagen kommer til å komme tilbake, og da er det vel ikke noe som er bedre enn å ha masse moro å se frem til? Jeg holder jo også på med et ganske stort prosjekt for tiden, så det er vel egentlig bare fint at jeg ikke har så mye annet som skjer.

Topp HER / Bukse HER / Jakke HER / Sko HER ALT er på 20% rabatt

DE STEDENE JEG TENKER Å REISE TIL… ❤️

Los Angeles / New York
Dette kommer nok kanskje ikke som en overraskelse? Jeg kommer til å reise tilbake dit med en gang jeg kan, for å tilbringe 1-2 måneder i Los Angeles, New York og litt Vegas.

Hawaii
Da Elise og jeg var i Sri Lanka ble vi kjent med en helt fantastisk gjeng fra Hawaii som jeg har veldig lyst til å besøke. Jeg har jo også alltid hatt lyst til å dra til Hawaii, så det er helt klart et sted jeg skal prioritere å dra til.

Franske riviera
Selv om ikke Paris ga meg det beste inntrykket så ELSKET jeg Nice og Monaco (ja jeg vet at Monaco ikke er i Frankrike). Jeg skal derfor reise tilbake når jeg har mulighet, og besøke Nice, Cannes og Saint-Tropez. Så skal jeg ta meg en tur til Monaco etter det ❤️ Det er jo bare sånn 40 minutter unna Nice om jeg ikke husker helt feil?

London
Er det en by jeg virkelig elsker så er det London. Det minner meg på en måte litt om Los Angeles på mange måter, så det forklarer nok mye av grunnen. Det er jo også en helt fantastisk by, i tillegg til at jeg synes Engelskmenn er ganske sjarmerende 🤪

Marbella & Ibiza
Jeg føler at Spania er et veldig norsk sted å reise, men jeg har kun vært i Barcelona og en gang på Gran Canaria. Det er vel derfor på tide at jeg slenger meg på trenden, og noen av byene jeg blant annet har lyst til å besøke er Marbella og Ibiza. Jeg har vurdert å reise så lenge, men har alltid prioritert USA. Jeg har helt klart lyst å utforske Europa mer, og skal bruke de neste årene til å reise litt rundt.

Singapore 
Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Singapore, og skal helt klart prioritere å reise dit. Jeg har lenge drømt om å booke meg inn på det båthotellet som jeg ikke husker navnet på akkurat nå. Det ser jo helt sinnsykt ut, og Singapore virker til å være en veldig vakker by.

Hvor skal du reise når hverdagen er tilbake til normalen? <3

5 kommentarer

5 thoughts on “DE STEDENE JEG TENKER Å REISE TIL

  1. Vi reiser til Puerto Rico på Granka,så fort det lar seg gjøre!Såå fint der,så det burde du prøve,litt Harry,men endå😊😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *