DE TINGENE JEG ALDRI VILLE GJORT IGJEN

Categories Blogg

1. Jeg ville aldri hatt et så offentlig forhold som det jeg nylig kom ut av. Selvfølgelig kommer jeg til å dele og vise frem min fremtidige kjæreste (så lenge han ønsker det), men jeg kommer aldri igjen til å være så åpen og dele ting som egentlig er alt for privat. Jeg personlig tror ikke at det gjør forholdet noe bra å dele det med tusenvis av andre mennesker. Jeg har ikke telling på hvor mange rykter som oppsto om alt og ingenting. Det ble skrevet ting på andre sine blogger, og nei det var egentlig ganske kjipt til tider.

2. Jeg synes det er fint å snakke åpent om sex, men jeg kommer aldri til å være så drøy som det jeg var for et par år tilbake. Jeg snakket kun om det for å få klikk på bloggen, og jeg brukte de kleineste overskriftene. Jeg synes det er rart at det nesten ikke var noen som sa ifra, men så var det vel også mer normalt med syke overskrifter og clickbaits i 2017?

3. Som jeg har fortalt dere så har jeg det siste 1,5 året trekt meg veldig tilbake, og jeg ble helt ærlig litt redd for å være meg selv uansett hvor rart det høres ut. Det var en periode der jeg fikk ekstremt mye dritt slengt mot meg, noe som gjorde at jeg måtte trekke meg tilbake for å ikke havne helt i kjelleren. Sannheten er at det er mye lettere å være politisk korrekt, beklage seg for alt andre måtte reagere på og leve etter dette “snill pike” syndromet. Det gjorde at jeg fikk mye mindre negativt slengt etter meg, men jeg har nå kommet dit at jeg har innsett at det er utrolig kjedelig å ikke være den jeg egentlig er. Jeg har en sterk personlighet, jeg mener mye og mange vil nok finne det irriterende. Jeg har likevel forstått at jeg uansett ikke kan bli likt av alle, og så lenge menneskene rundt meg ikke mener at jeg er et dårlig menneske, så har det ikke noe å si hva ukjente mener om meg. Jeg har nok hatt veldig godt av å trekke meg litt tilbake, men det føles godt å endelig finne seg selv litt igjen ❤️

4. Jeg vil aldri igjen akspetere å bli behandlet dårlig av mennesker rundt meg. Jeg er og har alltid vært en tilgivende person, og har aldri klart å være langsint. Jeg ser likevel at jeg noen ganger har vært alt for snill, og det er så viktig å sette seg selv først. Ja, det er trist å måtte gi slipp på mennesker du er glad i, men jeg har for eksempel tilgitt utroskap alt for mange ganger, og jeg kjenner meg veldig ferdig med det. Jeg er en sånn person som mener alle fortjener en ny sjanse, men nå har jeg bare lært meg at det ikke er  vits å kaste bort tiden på et forhold eller relasjon som mest sannsynlig aldri vil fungere.

5. Selv om jeg er veldig flink til å gå etter de tingene jeg vil, så holder jeg ofte igjen for at jeg er livredd for å gjøre noe feil eller drite meg ut. Dere vet jo hvor lenge jeg har snakket om å bare reise verden rundt, men jeg har aldri fulgt den drømmen da jeg har vært livredd for å gå ut av komfortsonen min. Jeg har alltid trodd at min store drøm var å eie leilighet, ha kjæreste, skape et liv og en hverdag sammen. Jeg fant til slutt ut at det ikke var noe for meg, og jeg føler meg så bra nå som jeg endelig turte å møte min store frykt. Jeg har aldri kjent meg så fri og lykkelig som det jeg gjør akkurat nå, og jeg skal aldri holde meg selv tilbake når det gjelder å følge drømmene mine ❤️ Noen ganger vil det være hundre prosent verdt det, mens andre ganger vil jeg lære av det. Jeg vil vinne på det, uansett hvordan jeg snur og vender på det.

2 kommentarer

2 thoughts on “DE TINGENE JEG ALDRI VILLE GJORT IGJEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *