DE TINGENE JEG TROR PÅ

Categories Blogg

Jeg tror ikke på at man blir født på ny etter at man dør som mange mener. Jeg tror at energien din kommer et sted der du møter familie og venner igjen. Det er faktisk den tanken som har hjulpet meg mest etter at pappa døde, at vi en dag kommer til å sees igjen på en eller annen måte. Jeg er faktisk livredd for å bli født på nytt og måtte gå gjennom et helt liv igjen, for det livet jeg har nå er så alt for bra.

Jeg tror alt for mye på karma, og lever veldig etter det. Jeg tror helt ærlig på at du kommer til å få et kjipt liv om du er et dårlig menneske, og at handlingene dine en dag vil komme tilbake til deg. Jeg bruker derfor alltid å spørre meg selv “hva ville DU følt om det var deg?. Jeg sitter ikke her å sier at jeg er et perfekt menneske, for det er jeg så langt i fra. Jeg tror bare veldig på at om du sårer mennesker rundt deg, så er det du som vil ende opp med å bli såret en dag.

Jeg tror ikke på spøkelser, men jeg tror at det finnes energier som går igjen rundt oss. Jeg klarer liksom ikke å se for meg et “menneske” som flyr rundt i et hvitt laken, men jeg tror på at noen mennesker ikke klarer å “gi slipp” når de dør. Jeg har alltid trodd på at det eksisterer noe mellom himmel og jord som vi mennesker ikke kan forklare, og jeg ble ikke akkurat mindre sikker etter alt Morten og jeg har opplevd på “ghost hunting”

Jeg er overbevist om at det finnes Ailiens, og jeg er seriøst redde for at de en dag skal komme å invadere jorda. Jeg tenker bare sånn at om det finnes liv her, så må det eksistere liv på andre planeter også. Jeg vet ikke om dere fikk med dere de bildene av en “ufo” som ble sluppet nylig? Hvordan kan man ha en naturlig forklaring på det?

Jeg tror på at du kan få til AKKURAT det du vil, så lenge du tror på deg selv. Det kjipeste jeg hører er sånn “nei, ikke alle kan oppfylle drømmene sine” for JO det kan du. Det handler om å faktisk fortelle seg selv at man kan klare det og sette seg klare mål for hvordan man skal oppfylle drømmene sine. Jeg har så langt klart alle mål jeg har satt meg, og det er ikke sånn at jeg er noe bedre enn alle andre, det handler bare om at jeg har troen på meg selv og går etter det jeg vil ha. 90 % av grunnen til at jeg valgte å søke på Paradise Hotel var for å sitte her jeg sitter i dag. Jeg skrev jo året før at jeg aldri kunne være med på et sånt program, men så fant jeg ut at det kanskje kunne være inngangsbilletten min. Jeg hadde jo også nylig kommet ut av et forhold, så jeg trengte rett og slett en liten forandring.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *